| HU4L a întrebat:

Acum 4 zile m-am "combinat" cu fata care-mi place...si inca nu i-am zis ca o iubesc.Cum ar trebui sa o fac si cand.Chiar nu stiu, si imi e rusine, dar vreau sa ii spun astept un raspuns. Va Multumesc happy

11 răspunsuri:
| Cristinel69 a răspuns:

Hei Romeo. Ca sa ii zici asta trebuie sa simti asta, nu sa ii spui doar ca nu ai altceva de zis. Si poti sa o faci printr'un mod simplu si direct sau sa ii iei si tu o floare, ceva big grin

| neutrino a răspuns:

Da rusinea la o parte si spune-i fetei adevarul, chiar daca acum este putin cam tarziu. Daca tot amani este posibil sa ramai singur, fata isi va cauta un baiat care va avea curajul sa-i spuna si sa o iubeasca.

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Cumpara-i un buchet de flori cand va intalniti si spune-i. O va impresiona.

| Radu1015 a răspuns:

Cumpara-i un buchet de flori si spune-i ca o iubesti

| Ada18 a răspuns:

Nu te juca cu cuvintele.Nu cred ca poti iubi o persoana dupa 4 zile, poate este doar o atractie, daca chiar exista "dragoste la prima vedere" te-as sfatui sa ii cumperi flori si sa ii spui ceea ce simti sau daca chiar iti este rusine trimite`i un mesaj si spune`i ceea ce simti pentru ea, dupa o poti suna.Asta este parerea mea.

| darrio2007 a răspuns:

Trebuie sa simti asta si sa-i dovedesti asta.Sa spui cuiva ca il iubesti nu te doare gura.

| Mayar a răspuns:

Nu ii spui ca o iubesti, ii spui ca incepi sa o placi din ce in ce mai mult. Macar astepta o luna pana cand sa ii spui ca o iubesti. Poti sa spui ca "Leonardo DaVinci isi iubea pictura - Mona Lisa, de care nu s-a despartit toata viata sa, insa, eu nu iubesc o pictura, eu te iubesc pe tine."
Sau asa ceva.

| Andrada0025 a răspuns:

E prea devreme. Peste vreo 2-3 luni, poate si atunci va fi prea devreme. Nu o spune doar de dragul de a fi spus, faptele conteaza! Spui cand simti!

| MilkWithCereals a răspuns:

Duceti-va intr-un parc, la o plimbare, mergeti intr-un loc mai dragut si spune-i! Nu printr-un mesaj sau pe facebook, la telefon, etc. Cel mai frumos este face to face.winking

| Reea6 a răspuns:

In primul rand : cati ani ai? in al doilea rand : nu e o regula pentru asta (dupa 4 zile 1 sap 2 nici lu mutu nu ii poti spune de dragoste iubire adevarata exista o diferenta intre iubiore si simpatie, atasament ok? ) ii vei spune asta cand vei simti si atunci va veni de la sine

| Doctorfishadi a răspuns:

Salut! Crede-ma ca daca o cunosti tu stii cel mai bine cand sa ii zici! Eu i-as scrie un bilet, adevarat sunt las, dar... happy! Cel mai bine ar fi sa ii iei un trandafir si sa ii dai biletul lipit de el.Asa nimeni nu o sa zica nimic si totul o sa fie bine happy! Bafta.