| FunKySmiLe4u a întrebat:

Acum 5luni mi-am luat un caine husky si i-am pus numele Lola.Eram foarte atasate una de cealalta dar acum 2-3zile nu mai vrea sa stea cu mine, e mai atasata de tata care nici macar n-o baga in seama, abia ii da de mancare.Ieri am scos-o la plimbare iar ea a fugit si a venit numai azi foaarte lovita.Mi-e foarte mila de ea,ma tem ca va muri, toata ziua a stat in colt, abia vrea sa manance.Nu stiu ce sa fac...ea a fost cea mai buna prietena a mea(ca si caine). Tata vrea sa o lasam acolo si sa moara dar eu nu sunt de acord. Vrea sa-mi ia alt caine dar nimeni n-o sa fie ca Lola.E foarte draguta, inca imi amintesc cum ne jucam cand a adus-o.Inca sta in coltul camerei si tot geme...Ce sa ma fac? Cel mai bun si mai motivant raspuns va primi FUNDA! Scuzati-ma de categorie deoarece Lola deja face parte din familie.

Răspuns Câştigător
| Hirako a răspuns:

Du-o cat mai repede la veterinar.Cat despre atasamentul fata de tatal tau... spune-i sa nu o mai hraneasca deloc si da-i tu mereu de mancare, din mana.Incearca sa nu-i dai afectiune cand nu merita, altfel se va simti stapana in casa.

Daca pateste ceva nu ezita sa iti iei alt caine, dar preferabil mascul. Oricum, ar trebui sa te documentezi cateva zile despre dresaj : http://natgeotv.com/ro/cesar-si-cainii/sfaturi-dresaj

Urmareste emisiune pe National Geographic.Inveti tot ce trebuie despre cum sa iti cresti cainele.

6 răspunsuri:
| FunKySmiLe4u explică:

Scuzati-ma daca am scris cu greseli.

| Ahead a răspuns:

Te poti duce la un veterinar.
Cere niste sfaturii acolo.

| Snowclaw a răspuns:

Saracul catel!
1 trebuie dus la un veterinar
2 stai cu ea si vorbeste-i, astfel ii dai sperante ca va traii
3 mangai-o si alint-o
4 da-i sa bea, astfel osulse va indeca mai repede
5 stai cu ochii pe ea
V-a fi bine, doar ca dupa acesti pasi, las-o singura 20-30 de minute, si se va simti mai bine

| Snowclaw a răspuns (pentru Snowclaw):

Da-i sa bea lapte

| Mariucaaa a răspuns:

Oooo micuta puppy dog eyes du-o cat mai repede la un veterinar

| Mclika a răspuns:

Incearca sa urmaresti pe NatGeographic... Cezar si cainii si acolo gasesti cazuri asemanatoare si binenteles si solutii pentru ele. Mie mi s-a parut interesant ce face omul ala.Succes!