| SanzZi a întrebat:

acum o saptamana m-am despartit de iubitul meu si inca nu pot trece peste, ce as putea face?

Răspuns Câştigător
| Oviiyy a răspuns:

Ceri prea mult pentru doar 1 saptamana, lasa timpul si ai sa vezi ca va fi bine. este nevoie de lacrimi si durere ca dupa sa fie bucurie si fericire

6 răspunsuri:
| BiuL a răspuns:

Nu ai cum sa treci peste intr-o saptamana, depinde si cum ati fost impreuna, ai rabdare, ocupati mintea si timpul cu lucruri care iti fac placere, nu pierde timpul ca atunci iti zboara mintea la el, uita-te la filme seriale de comedie, iesi cu prietenii, pregateste-te pentru scoala, ajuta-ti parintii, mergi la cumparaturi etc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu trec prin aceeasi situatie. Prieteni nu prea am, asa s-a nimerit din pacate, ca sa ies la plimbare sau chestii de gen, dar am incercat sa fac alte lucruri, pentru a nu mai ma gandi la trecut. Cu cat ne gandim mai mult la trecut, cu atat vom suferi mai mult in prezent, sau viitor! si de cele mai multe ori, dupa o desparire, cu suferinta, si lacrimi, vin si parti bune, ca sa stim pe viitor sa pretuim persoana care ne va fi alaturi. incearca sa uiti, si sa treci peste, sa fi optimista. asta ii tot ce conteaza!

| MiculFaraon a răspuns:

Pai sa il uiti.

| Birlik65 a răspuns:

Plimbari in aer liber, in magazine..cauta si umple-ti timpul cu ceva ce iti place..succes!

| Abbcdd a răspuns:

Iesi cat mai des cu prietenii, te va ajutahappy

| Mardari_Alexandru_1980 a răspuns:

Gindeste cit mai pozitiv si sunt si alte persoane care te merita asa cred eu big grin