| Anamaria13m73829j a întrebat:

Bună TPU, efectiv nu mai pot, mama îl încurajează pe tatăl meu să mă bată, chestia asta se întâmplă în fiecare zi, nu mai pot.

9 răspunsuri:
| adeluna a răspuns:

Anamaria, ai dreptate sa chestionezi ce ti se intampla, dar aici nu e locul potrivit. Apeleaza la Protectia Copilului. Vorbeste cu o ruda, un peofesor, un vecin.

| adeluna a răspuns:

E de doua ori problematic ce ti se intampla, pentru ca ambii iti tradeaza increderea si te abuzeaza si neglijeaza. Trebuie sa identifici o persoana de incredere. Si chiar daca nu s-ar ajunge la violenta, simpla instigare din partea mamei, care ar trebui sa iti fie "ancora de siguranta" e un abuz emotional.

| AliGab a răspuns:

Draga mea, apeleaza la protectia copilului si ei vor acea grija sa ii astampere pe amandoi. Pot face chiar si puscarie daca abuzul fizic este existent

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Câți ani ai?

| Notmyaccount a răspuns:

Protectia copilului. Politie. Rude. Fugit de acasa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Unii parinti isi vad copii ca pe o competitie in viata, multe familii traiesc asa si lumea se joaca de a credinta avand impresia ca daca cineva pateste ceva ilegal, ar fi de fapt o gluma. Majoritatea oamenilor prefera sa traiasca cu mintea visand la utopie decat sa actioneze. Si mereu conteaza, cine este victima versus vinovatul in ochii "autoritatilor" umane (referindu-ma la "autoritati" ca fiind orice persoana care ar putea schimba situatia)).
Cati ani ai poti vorbi cu rude prieteni cineva sa pleci din casa aia? Daca iei legatura cu protectia copilului, sa stii ca nu ii vei mai avea.

| Alice0110 a răspuns:

Mi se pare absurd ca mama ta sa il incurajeze pe el sa faca asta, In primul rand esti fata! Oare de ce mamele trag numai la baieti, Si mama mea era la fel...Pe mine ma trata urat iar fratelui meu care era o rautate ii vroia binele.

| 116111 TelefonulCopilului a răspuns:

Buna!

Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit.

Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Telekom, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.116111.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro

Acum poti primi consiliere gratuita si direct de pe telefonul mobil, descarcand aplicatia noastra http://www.116111.ro/descarca-aplicatia

Asteptam sa te ajutam!