Bun raspuns Jadhmade, intreaba-l daca a auzit ce este aceea corupere de minori si ce patesc in puscarie cei care fac asa ceva
Buna si mie imi placea de un baiat cu 3 ani mai mare decat mine si zice ca ar renunta la tot pentru mine si ca tine la mine cum tine si la parinti lui etc. Ei bine toate astea sunt niste minciuni m-a intrebat daca vreau sa fiu cu el si eu i-am raspuns NU desi chiar imi placea de el si duap ce i-am dat raspunsul s-a dus la pretena lui si ii dadea mozoluri deci s-a dovedit cat de mult ma iubesteUN BAIAT POATE SPUNE MULTE SI MARUNTE CA SA ATRAGA O FATA DAR DEFAPT MINTE, 90%din baieti se uita la dotarile fetelor si poate ca el iti spune in fata ca te iubeste si pe la spate are pe alta parerea mea este ca isi bate joc de tine, eu zic ca parinti tai iti vor binele de aia te tin in casa mult succes ai grija baiatul acela te va face sa suferi.Eu am avut noroc ca doar imi placea de acel baiat si nu am inceput sa-l iubesc.
Lupta pentru dragostea ta.Tot ce e important e sa ai grija si daca tu consideri ca e alegerea corecta, nu da ascultare parintilor, ei nu stiu ce e iubirea...In dragoste si razboi totul e permis deci sfatul meu:nu lasa pe nimeni sa te impiedice sa fi cu persoana pe care o iubesti. Daca ai nevoie de ceva te poti baza pe ajutorul meu.Bafta!
Bine iti fac parintii ca te tin numai in casa... ai 13 ani in loc sa te joci cu papusile tu esti indignata ca parintii tai nu te lasa cu baieti
Bravo pentru parintii tai, sa mai ia exemplu de la ei si alti parinti poate asa va scadea si rata curvaraselii din aceasta tara