In aia 5 ani probabil te.a inselat facand sex cu altele apoi te.a rectificat si pe tine. E o varianta, alta ar fi sa pateasca ceva de nu raspunde
Daca ar fi sa cred ce spui, as zice ca tocmai v-ati întâlnit cei mai ciudati doi oameni de pe planeta. El care a așteptat 5 ani sa ți-o traga, ca apoi sa te părăsească si tu care ești virgina după 5 ani de relație (bănuiesc ca nu sunteți împreună din clasa intai...).
A mai făcut asta, să nu răspundă la telefon până acum în cei 5 ani?
Se mai poate întâmpla ceva special.
Pentru dta, primul act sexual a însemnat un eveniment special.
Pentru el poate că nu era primul.
Astfel pentru el poate că a fost o revelație, ceva special.
A simțit de o dată că nu aceasta este persoana cu care dorește să își continue viața. Și a decis să rupă relația brusc, ca să n fie nevoit să continue, să nu cumva să reușești să îl aduci pe calea de întoarcere inapoi. A constatat că el a greșit timp de 5 ani. Și a decis să termine cu această greșeală.
Așa că eu recomand să aștepți un timp, să zicem 2 săptămâni și apoi să găsești o modalitate de contact și să îl întrebi ceva ciudat de exemplu, dacă i-a plăcut ultima voastră întâlnire, ceva de genu. Dacă faci circ, reproșuri, nu ai succes. Dacă el a avut cumva un șoc la această întâlnire cu dta, se mai întâmplă, atunci are nevoie de un timp să se reculeagă, să își aranjeze gândurile, să se decidă ce vrea.
Câtă răbdare... :O
Răspunsul corect se pare că este DA.
Sau... o fi trântor?!? „Imediat după împerechere, trântorul moare..."
http://emiere.ro/familia-de-albine/trantor.php
Ești sigura ca ai avut o relație cu el... și el doar cu tine a ieșit în anii ăștia? (1 sau 5, nici nu mai contează numarul).
Pentru ca ceva nu se leagă.
Daca ce ai povestit e și adevărat, posibil sa-l fi deranjat ceva, sau poate... Varianta cealaltă : a înscris și a trecut la alta, caz în care nu ar trebui sa rămână nepedepsit.
Pentru siguranță, fa un test de sarcina peste 19 zile...
Incearca sa contactezi pe cineva din familia/prietenii lui, eventual o cunostiinta comuna daca exista, poate a patit ceva, serios...
Te-a pontat, te-a parasit!
Asta a vrut. Fo-fo-loan-ca! Fii fericita, ai scapat de un prefacut.
Dumnezeu ne scapa de oamenii care nu-s de noi! Ne suparam, dar mai traziu realizam ca de fapt a fost o binecuvantare!
Probabil s-a intamplat ceva cu el, nu cred ca e vorba de ce ai spus tu. Nu ar sta nimeni 5 ani cu tine, iar dupa ce a facut asta sa te lase balta.
Buna asta! 5 ani cam mult ...hhehe
Nu cred că un băiat ar pierde 5 ani cu o fată doar ca să îi ia virginitatea.
De obicei, băieții de genul te stresează încă din prima săptămână de relație să te culci cu ei, și dacă văd că nu le merge planul renunță imediat și trec la "următoarea".
Poate că prietenul tău are o problemă personală și de asta nu răspunde la telefon.
Te sfătuiesc să ai puțină răbdare, odată și odată tot trebuie să dai de el și atunci îl poți întreba ce s-a întâmplat. Sau poți merge la el acasă dacă la telefon nu răspunde, că doar nu a intrat în pământ.
Aveai 11 ani cand v-ati cuplat?
Ai chiulit de la orele de limba romana ca sa te intalnesti cu el?
Atunci ai lipsit si la niste lectii de aritmetica.
https://www.tpu.ro/......aca-ma-dez virginat-la-16-ani-sunt-impreuna-cu-iubitul-meu-de-5-ani-si-as-vrea/
Parcă erai impreuna cu el de 1 an jumate? Acum esti de 5? Tu ai prea mult timp liber si n ai ce sa faci cu el.
Poate e ocupat sau nu ii merge telefonul, cine stie, fa cumva si incearca sa dai se el poate nu te-a parasit si daca tot nu iti raspunde inseamna ca doar te-a folosit.
Multumesc tuturor pentru răspunsuri, dar am rezolvat, avea putina treaba și nici telefonul nu-i mergea...va pup.multumesc!