| SuntEuSiAtat a întrebat:

Am 12 ani, sunt fata, si parintii mei sunt plecati in strainatate. De cand aveam 8 ani, tot plecau, desigur pentru mine si fratii mei. Dupa ce plecau, eram suparata cateva zile, si imi trecea. In fiecare seara vorbim pe Skipe. Saptamana trecuta au plecat din nou, si de atunci ma simt singura, si simt ca nu mai rezist sa stau aici( cu bunica mea), si ca as pleca oriunde, doar sa fou cu parintii mei. De cand au plecat, nu prea mai invat, si nu mai comunic. Ajutati-ma sa-mi revin!

Răspuns Câştigător
| pufulescu a răspuns:

Vorbiti si acum pe Skype, in fiecare seara! Suna-ti parintii zilnic o perioada, pana iti trece supararea, sau da-le sms sa te sune daca tu nu ai credit! Fa cumva sa comunicati, daca te-a afectat atat de tare plecarea lor.
Pe de alta parte trebuie sa nu mai fi "copilas" la minte si sa intelegi ca ei fac un lucru extraordinar pentru voi, pentru viitorul vostru, plecand in alta tara cu lunile sau poate cu anii ca sa stranga bani.

1 răspuns:
| EneCristian a răspuns:

Hang out with friends, mai pe romana iesi si tu cu prietenii si nu mai fi posomorata cauta o pasiune sau un sport te va ajuta mai ales ca grupul cu care iesi te va inveseli.