| DanielaUchiha a întrebat:

Am 13 ani si am un iubit de 21, nu stiu daca ma place cu adevarat, dar se poarta cam ciudat, de cand ne-am cunoscut tot m-a manipulat incercand sa ma faca sa ii fac pe plac chiar daca eu nu voiam, suntem impreuna de peste 3 luni, stau si dorm acasa la el fiindca parintii mei sunt plecati de ceva timp intr-alta tara si se intorc ceva mai tarziu...ne-am sarutat prima data dupa trei zile dupa ce ne-am cunoscut, imi spune ca ma iubeste in fiecare zi, dar chiar ma iubeste sau doar ma manipuleaza?

12 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
suntserios
| suntserios a răspuns:

Cred și eu ca se poarta ciudat, e totuși un pedofil cu probleme psihice. Sper sa citească moderatorii de la TPU întrebarea ta și poate cu ajutorul celor de la telefonulCopilului sesizează și politia

suntserios
| suntserios a răspuns:

Cum e sa fii singurul care sustine o infractiune, care incurajeaza un violator si un pedofil?
Ala practic molesteaza un copil de 13 ani, incalca cel putin doua prevederi din codul penal, isi bate joc de un copil si vine Botezan Daniel care sustine pedofilia si violul. Esti si tu pedofil? Si ai mai votat si raspunsurile de bun simt si care trag un semnal de alarma ca fiind eronate. Esti si tu un pedofil?

| sierra1 a răspuns:

Ce tare: minoră de 13 cu unul de 21. Tu ce crezi că iese de aici?
Julieta și Romeo?

... în nici un caz

| Nemessys a răspuns:

Eu. zic sa stai departe de el. Asa. pentru binele tau.
Gandeste-te putin. ce om normal la cap de 21 de ani ar sta cu o pustoaica de 13 ani? Nu ma lua cu,, iubirea nu are varsta ". Tu ca fata, daca ai avea 21 de ani, ai accepta un piticot de 13 ani?

| Dalmore a răspuns:

Bineinteles ca te manipuleaza, e un pedofil. Sper totusi sa nu fie reala povestea si sa faci misto de noi.

| 116111 TelefonulCopilului a răspuns:

Buna!

Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit.

Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Telekom, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro

Acum poti primi consiliere gratuita si direct de pe telefonul mobil, descarcand aplicatia noastra http://www.116111.ro/descarca-aplicatia

Asteptam sa te ajutam!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ar fi cam ciudat si penibil ca un fãtãlau de 21 de ani sa se indragosteasca de o copila de 13 ani laughing

| CiupercuțulCrăcănat a răspuns:

Asta ar cam trebui sa ajunga la Politie...

| nelyjoly a răspuns:

Fa-ti ordine in viata ta ai doar 13 ani. Gandeste-te la un viitor. Relatia care o ai tu acum nu prea o vad in regula. Cred ca pentru el nu esti iubita ci papusa sexuala.

| FruttiFresh300 a răspuns (pentru nelyjoly):

Ordine in viață la 13 ani? Sa fim serioși, e un copil. Ar trebui să-și facă ordine la jucării la 13 ani nu in viață.

| EarthShaker a răspuns:

Te iubeste cu adevarat, probabil o sa te ceara si de nevasta!