Nu stiu la ce te gandesti:prajitura s-au ceva decoratiune facata de mana.Tortul in foma de inima e o odee buna si o poti folosi. Daca te gandesti la ceva decoratiune ai putea face o rama de tablou in care sa pui o poza cu toata familia. Poti incerca sa tai un carton de marimea ramei pe care o vei face, lipesti pe ea poza si lipesti pe ea puf, hartie creponata sau macaroane pictate. Bafta si la multi ani mamei tale!
Nu stiu cat de talentata esti dar merita incercat. Sa incerci sa-i faci o prajiturica simpla in forma de inimioara (tu trebuie sa gasesti forma sau sa o modelezi tu singurica).
Timp de gătire
60 Minute
Complexitate
Redusă
.
Ingrediente
26 linguri ulei 30 linguri apa 30 linguri zahar 1 praf de copt(in reteta scria 3) 2 cani nuca de cocos(eu am folosit doar 100 g ) 26 linguri faina coaja de lamaie zeama de lamaie piersici
Mod de preparare
Pentru a prepara aluatul prajiturii mixam uleiul, apa si zaharul cca 3 minute, adaugam faina amestecata cu praful de copt si cernute, adaugam coaja si zeama de lamaie, nuca de cocos si mixam bine.
Tapetam o tava cu hartie de copt si turnam compozitia o nivelam si asezam feliile de piersica (sau ce fruct dorim) una langa cealalta.
Dam tava la cuptor cca 45 min la 170 grade, dupa care o lasam sa se raceasca in cuptor, cu usa intredeschisa.
Mod de servire
Prajitura simpla cu piersici o servim rece, pudrata cu zahar pudra.
Eu sunt buna spre foarte buna la desen si origami
Eu sunt buna spre foarte buna la desen si origami deci daca imi dati sugestii care sa aiba legatura cu acestea doua ar fi minunat
Effy35 întreabă: