Nu inteleg ceva. De ce tu 14 si el 19?! Offf.
Referitor la intrebarea ta, bineinteles ca e normal din partea lui sa te pipaie. Daca nu vrei sa faci sex cu el, nu-l lasa sa te pipaie in locuri "extravagante".
Are 19 ani, deci este un baiat foarte potent.Este absolut normal sa te pipaie, si in curand o sa-ti ceara si P.S.-ul.
Ai grija de tine, si mult noroc!
Buna,
Esti doar o fetita, unui baiat major ii trebuie mult mai mult, daca ar fi fost intreg la minte nu s-ar fi combinat cu tine deoarece asta inseamna si corupere de minori.
Daca iti cere sa intretineti relatii sexuale este timpul sa-i dai papucii desi nu stiu ce fel de relatie aveti voi, in nici un caz sa nu accepti pentru ca vei regreta!
Numai bine!
pa, pa
Te pipaie pentru ca vrea sa vada reactia ta. Daca il vei lasa sa te pipaie in locuri intime, peste putin timp iti va cere sa faceti sex.
Te "incearca", ca sa spun asa.
Si stai linistita, in astea 7 luni crezi ca nu s-a culcat cu nicio fata? Sigur are el pe altcineva care sa ii satisfaca acele pofte. Serios, acum, baiatul are 19 ani. E si normal ca vrea sex.
Dar poate ca tine la tine si o sa se multumeasca doar cu pipaitul.
Sincer mi se pare ca diferenta de varsta este mult prea mare. Cred ca va placeti pe bune daca ati stat 7 luni impreuna..si eu cred ca e normal la urma urmei el are o varsta si a stat destul cu tine pentru a-ti castiga increderea.dar eu cred ca baiatul acea vrea ceva findca tu ai 14 ani practic esti un copil si el e 19..asta se umeste corupere de minori deci daca ati merge mai departe l-ai baga la parnaie. Sfatul meu e daca te deranjeaza sa te pipaie(entru tine e ceva nou doar ai 14 ani) si vezi ca vrea mai mult da-i papucii si orienteaza-te la cineva de varsta ta sau putin mai mare (zic pana in 16 ani).
Nu mi se pare normal..depinde la ce te referi prim pipait..adica ca une mana pe tine sau in locuri nepotrivite. daca e varianta doi eu i-as spune ca din respect pentru mine sa inceteze..Adica daca sunteti de 7 luni impreuna banuiesc ca tine la tine dar poate nu e constient ca te deranjeaza..acum sincer nu stiu eu in locul tau nu l-as lasa sa ma pipaie si i-as spune sa inceteze