Esti norocoasa sa ai niste parinti tineri, care se iubesc si care vor sa iti mai daruiasca un frate sau o sora.
Nu ai nici un motiv sa nu te simti bine, orice om normal s-ar simti in al noualea cer. Iti dai seama ca practic va mai aparea de undeva o persoana pe care sa o poti iubi neconditionat, acre te va iubi neconditionat si care iti va fi alaturi toata viata. Asta este un dar minunat, putini oameni au sansa ta, ca la varsta ta sa mai primeasca un cadou atat de pretios. Ar trebui sa fii extrem de fericita si recunoscatoare, nu lasa nimic sa iti intunece aceasta imensa bucurie si simte-te foarte foarte norocoasa.
Nu ma deranjeaza. Iubesc copiii, doar ca aveam nevoie de niste sfaturi in legatura cu acest lucru, ceva care sa ma faca sa simt ca totul va fi bine
Ce sfat minunat! Nu m.am gandit niciodata ca acest ingeras care va veni va fi norocos ca se va naste in familia noastra..eu m.am gandit numai la diferenta dintre noi..atat. Multumesc ca m.ai facut sa imi dau seama ca ceea ce conteaza este ca Dumnezeu a vrut ca famila noastra sa se mareasca!
Chiar este frumos daca o sa mai ai un fratior sau o surioara, asta te va ajuta si pe tine..in caz că părintii tai sunt mai stricti cu tine, dupa ce se naste bebe vei avea mai multa libertate deoarece o mare parte din atentie va merge la bebe.Nu trebuie sa te simti geloasa, e normal ca un bebe sa aiba nevoie de mai multa atentie si supraveghere.
Apoi cand va creste, tu vei fii sora cea mare si o sa fie foarte frumos ca cel mic sa stie ca are pe cineva alaturi.Si tine cont, cand parintii tai nu vor mai fi veți rămâne voi doi/două să vă fiți alături.
Alexandragabriela93 întreabă: