Mai trebuie sa cresti un pic, ca sa fie normal sa te lase. Intr-o saptamana se pot intampla multe, si daca mai e si distanta la mijloc, e si mai grav. Eu mi-as lasa fata doar intr-un cadru bine organizat, fie cu scoala, fie cu persoane mature extrem de responsabile in care as sti ca pot avea deplina incredere. Deci, daca ei au spus nu cand au aflat de dorinta ta, poti fi sigura ca stiu foarte bine de ce au zis asa, si ar fi bine sa fii si tu de acord. Cind vei mai creste vei intelege mai bine.
Eu nici nu as indrazni sa intreb asa ceva.
Mi ar fi chiar rusine de parintii lui sa trebuiasca sa ma intretina 1 saptamana.
Intr-adevar,e cringe numai cand te gandesti.
Nu te vor lasa oricum si nu asa trebuie procedat.
Trebuie sa le spui intai ca esti cu cineva, sa il cunoasca a tai, sa vina el pana la tine sa vada a tai ca isi da interesul si ca e un baiat ok si apoi treptat in timp poate vor avea incredere sa te lase. Daca tu acum mergi tam nesam si le spui "am iubit vreau sa ma duc la el o saptamana" iti vor interzice sa mai vorbesti cu el pentru ca te va considera o iresponsabila si pe el neserios.
Ce a spus si sunt serios, la 15 ani nu e normal si sigur nu o sa te lase. Nici nu ar trebui ca se prind si ei de ce o sa se intample
În loc să îi "convingi" discuta cu ei deschis pur și simplu.
Dacă discuția e cu intenția de convingere tu riști să fii timorata, ei să ia reacția de apărare să ți-o reteze, tu să te enervezi să insiști. În câteva secunde va luați la ceartă sau ei te expediază.
Dacă ar fi să îți dea voie ei ar vrea să știe în primul rând ce ai avea de gând să faci la el, ce om e (dacă poate prezenta un pericol pentru tine etc).
Normal ar fi ca întâi să treacă pe la voi in vizita să fie prezentat.
Parintii tăi au dreptul să știe întâi.
Problema cu un cuplu de varsta voastră nu e neapărat o eventuala relație intimă. Ci că unul dintre poate devini prizonierul psihologic al celuilalt și consecințe grave mergând chiar pînă la violență și chiar mai rău.
La varsta asta, ar trebui sa vina el la tine, nu sa mergi tu la el.
Apropo, parintii lui stiu? Unde vei sta? etc... Nu e cazul sa te gandesti sa mergi.
Avand in vedere ca ai doar 15 ani, cu siguranta nu o sa te lase. Ati putea sa va întâlniți în weekend. Asta depinde si de distanta
VelvetLight întreabă: