| Chocolateangeeeel a întrebat:

Buna tpu.Am 16 ani si imi este foarte greu sa trec peste despartirea de el.Au trecut 5 luni, am fost impreuna 2 ani si totusi e din ce in ce mai greu mai ales ca vine vara si eram obisnuita sa fiu cu el zi de zisad El a trecut peste are o noua prietena si imi este greu sa ii vad nu stiu ce sa mai fac. plang continuu ma doare capul ingrozitor.Cum sa trec peste? Mi-am ocupat timpu cu detoate, dar e greu el a fost si primul pentru mine! Au fost 2 ani superbi dar din cauza unor certuri si din cauza geloziei a ajuns sa de-a in minesad 

7 răspunsuri:
| yourFanta a răspuns:

Imi pare foarte rau,dar daca a ajuns sa dea in tine, asta inseamna ca nu te merita, si tu trebuie sa treci peste, cauta altu`ca nu este capat de lume, mai ales ca ai numai 16 ani, stiu ca este greu, mai ales cu prima dragostewinking

| rockmeout a răspuns:

Timpul le vindeca pe toate happy incearca sa treci peste, sa vorbesti cu alti baieti, sa socializezi mai mult happy

| ѕмιℓєfσямєℓℓу a răspuns:

Ai facut bine ca te-ai despartit de el, daca dadea in tine. Este normal sa te simti asa, stiu cum e. Dar am realizat ca la 16 ani, nu prea stii ce decizii sa ei. Si numai cuplurile foarte mature rezista de la o varsta frageda. El stie ca tu te simti aiurea, din cauza asta s-ar putea sa vrea sa te faca geloasa.
Stii, cand eram mici am fost invatate sa ne dam jucariile la cele mai ghinioniste.winking

| Daiana03 a răspuns:

Cel mai bine este sa incerci sa treci peste, sa uiti de el si sa iti gasesti pe altcineva. Cel mai bine il uiti cand esti cu altcineva. Cum si si-a gasit o noua iubita asa si tu poti :*winking. Tine minte! capul sus si nu lasa pe nimeni sa te calce in picioare. Pwp :*

| Daiana03 a răspuns:

Buna. Cel mai bine este sa incerci sa il uiti, sa incerci sa treci peste... Cel mai bine il poti uita cand esti cu altcineva. Cum el si-a gasit o noua iubita asa poti face si tu. Si tine minte! Capul sus intodeauna si nu lasa pe nimeni sa te calce in picioare. Pwp :*

| Maddutza96 a răspuns:

N-o sa te mint. Prima iubire nu se uita, deci imi pare rau sa-ti spun, dar nu o sa-l uiti, dar totusi, incearca sa treci peste. Pana la urma, esti la liceu, trebuie sa iti vezi scoala. Adica eu asa gandesc, intai scoala si apoi relatiile. Cred ca te-am dezamagit, imi pare rau. In fine, tu doar incearca sa gasesti pe altcineva, s-ar putea sa-ti mai aline putin durerea. O zi buna happy

| BeautifulWorld a răspuns:

Nu te ingrijora asa tare, crede'ma, el nu e idealul. Daca el este cu alta inseamna ca el nu mai are nici un sentiment pentru tine si lui ii este paralel de ceea ce se intimpla cu tine. Nu merita sa plingi pentru el, doar cel care te merita si te iubeste nu te va face sa plingi nici o data. Trebuie sa fii mai indiferenta. Poate el este cu alta doar ca sa-ti faca in ciuda. Trebuie sa incepi sa prietenesti cu alt baiat care tine la tine dar tu nu-l observi, incepe o alta relatie, tu te vei indragosti, te vei gindi la altu.iar el o sa dispara din gindul tau. Trebuie sa fii tare, si daca el este indiferent si nu te iubeste, macar nu se uita la tine, atunci pentru ce sa-ti versi larimile pentru el, sa-ti strici sanatatea pentru cel care este fericit fara tine.pur si simplu nu merita. Nici o data nu trebuie sa alergi dupa cineva care este fericit fara tine, uite'te imprejur, lumea e frumoasa si fara el, si sunt baieti care ar dori sa fie cu tine dar tu fara sa observi le intorci spatele pentru ca iti trebuie el..Asa cu durere pe suflet prieteneste cu alt cineva si o sa vezi cum viata o sa-ti puie culoare clipelor petrecute cu acest nou prieten... Uita trecutul...traieste prezentul pentru viitor) Fii tare, si nu uita ca el nu este Dumnezeu, si fara dinsul o sa poti trai, inca si mai frumos.