| Roxanaaaaaa a întrebat:

Buna TPU.Am 16 ani si mama mea imi interzice sa mai ies cu iubitul meu, nu ii pot explica nimic iar daca afla ca stau cu el nu mai mai lasa nici sa ies afara.Cred ca imi va fi foarte greu, ce credeti ca ar trebui sa fac?

10 răspunsuri:
| IrinaIvashkov a răspuns:

Bună

Mama ta îţi vrea binele.Nu vrea să paţeşti ceva sau să suferi din cauza băiatului ăsta de care ne zici tu nouă.Eu zic să faci câteva lucruri care îi voi da încredere în tine. Adică, cât e plecată undeva nu sta degeaba, fă ordine prin casă, fă ceva pentru şcoală.Mai scuteşte-o de făcut mâncare zilnic, spală vasele. Du gunoiul. Fii responsabilă şi ia va căpăta încredere în tine. Dacă dupa acestea nu merge spune-i că acum ai învăţat să fii responsabilă. Şi promite-i că chiar dacă te întâlneşti cu băiatu* ăsta nu te vei lăsa mai prejos la şcoală şi dacă nu eşti prea bună la scoala. Promite-i că pe viitor vei avea rezultate mari.

| Lilia2621 a răspuns:

Stiu ca acum iti este greu, si te inteleg perfect, dar cred ca mama ta iti vrea doar binele. Ea nu vrea ca sa suferi din cauza acestui baiat, poate ii este frica sa nu ajungeti la pat, stii cum sunt parintii, si in plus majoritatea fetelor de 14-15 ani iisi incep viata sexuala, ba chiar si ramin insarcinate. Si mama ta incearca sa te fereasca de toate aceste. Crede-ma ca te inteleg perfect, maica-mea la fel nu ma lasa sa ma intilnesc, si am 16 ani jumate. Dar eu niciodata nu i-am zis cind ma intilneam cu un baiat, o minteam ca merg la biblioteca, ca merg cu fetele in oras. Nu cred ca ai putea sa o convingi, dar ai putea sa esi pe ascuns, sa va vedeti la scoala, sa vorbiti pe internet. Asta e, asa sunt parintii, dar oricum trebuie sa-i intelegem ca ei ne iubesc si ne vor doar binele.
Pa pa. Un an nou fericit.

| CatelusaFlaffy a răspuns:

Este foarte dificila adica mi se pare ciudat eu am 15 ani si am dormit la prietenul meu prima oara la 14ani si nu a zis nimieni nimic, incearca sa mergeti amandoua la un psiholog

| Lilia2621 a răspuns (pentru CatelusaFlaffy):

Pai draguto, nu toate se culca cu baieti de la 14 ani si nu toti au parinti egali. Si eu nu as vedea pentru ce sa mearga aceasta fata cu mama sa la psiholog. Mama sa daca nu-i permite la virsta de 16 ani sa se vada cu iubitul sau inseamna ca o face pentru binele ei, pentru ca mama ei e mai mare si a trecut prin viata si stiu mai bine ce este bine si ce este rau pentru fiica lor.

| CatelusaFlaffy a răspuns (pentru Lilia2621):

Nu stiu adica mi se pare o prostie, parerea me este ca trebuie s ainveti, nu sa stai asa pana la 18 ani si dupa aia p pri mul p care il gasesti ala s crezi cai perfect.Si daca am dormit la pr meu nu inseamna ca m-am si culcat cu el, am stiut ce sa aleg, cu cine sa stau. Adica sa nu imi gasesc orice terminat, sau obsedat de sex.

| Lilia2621 a răspuns (pentru CatelusaFlaffy):

Ok, eu nu zic sa stea pina la 18 ani, ba din potriva, eu tot am avut multi iubiti si am 16 ani jumate, dar aici e vorba de mama ei, parintii nostri mereu vreau binele pentru noi si vor sa ne protejeze, de aceea si nu ne permit anumite lucruri, si de aceea si acestei fete nu-i permite sa iasa cu iubitul sau. Asta e, asa sunt parintii

| BiaRawr a răspuns:

Poate e un motiv pentru care nu te lasa cu el.

| LoLyCa a răspuns:

Explica-mi si mie dc iti interzice si rezolvam adresa mea: ancutza_porumb@yahoo.com

| PortocalaAlbastra a răspuns:

Pai, orice se duce la capat prin conversatie. Stai cu ea de vorba si spune-i ca e un baiat de treaba... etc. Ori vorbeste cu el pe mess si va vedeti la web sau la scoala, sau dupa scoala. Sper ca te-am ajutat!

| domuta a răspuns:

Dai o palinca sau un coneac ca sigur te lasa