Posibile explicatii ar fi: ii e rusine cu tine, sau are acolo alta relatie (eventual alt interes) iar tu ii strici ploile, colegii lui isi bat joc de el ca are prietena.
Am vazut aceasta intrebare dupa ce ti-am raspuns la precedent. Stiu ca nu o sa-ti placa ceea ce iti spun: in relata voastra sunt mult prea multe probleme in trecut. Invariabil va veti certa si cand nu mai aveti argumente in prezent le veti cauta in trecut. Va veti certa din ce in ce mai tare si probabil veti sfarsi prin a va desparti. Si mai e si problema cu parintii din intrebarea cealalta. Cam mult! Eu as zic sa te mai gandesti daca relatia voastra este viabila. Ca sa dureze, trebuie sa va acceptati complet unul pe celalalt, sa va ganditi mereu la celalalt cand luati o decizie... nu e asa usor!
Multumesc, o sa tin cont de sfaturi.
E ceva ce nu-ti spune.Insista sa afli adevarul.Fosta iubita e la acelasi liceu?
Da, e si ea in acelasi liceu.
Dar ea e o fire foarte retrasa, timida, inchisa in ea.
In schimb eu sunt foarte vesela, mor daca tac 10 minute, rad mereu etc etc Si cand ne certam sunt vulcanica, nu tac asa cum facea fosta lui ...Mereu ma simt comparata cu ea, eu nu imi doresc sa fiu ca ea pentru nimic in lume! ..Nu stiu, mereu o simt prezenta in viata noastra chiar daca nu mai vorbeste cu ea.
M-am gandit ca nu vrea sa s-e afiseze pentru ca mai de mult i-a zis " niciodata n-am fost cu Aura (eu), nu sunt, si nici nu voi fii "....
Povestea ta este foarte interesanta si in acelasi timp cu multe schimbari comportamentale de ambrele parti. Un fapt este cert, dragostea ta fata de el in tot acest rastimp a ramas constanta chiar daca ti-a dat suficiente motive sa-l parasesti, sa-l uiti chiar.Ai facut si gestul suprem, consider ca dintr-un motiv bine intemeiat dar el nu l-a perceput ca atare ceea ce ma face sa cred ca inima lui este este impartita intre doua fiinte mult prea dragi pe care nu doreste sa le raneasca si a ales sa sufere in tacere inchizandu-se in sine.Continua sa speri, sa iesiti cat de des puteti si sa i te darui pentru a va simtiti amandoi fericiti. Separe ca doar timpul va rezolva problema ta, problema voastra.
Multumesc pentru sfaturi
Chiar nu stiu ce sa spun... incearca si tu sa il bagi mereu in seama la scoala., sa insisti sa vorbesti cu el..nu stiu.