| NicoletaNico555 a întrebat:

Buna TPU, am 17 ani si as vrea să va povestesc ceva. La liceu e un baiat care se tot da la mine, i-am zis fratelui meu mai mare, el are 19 ani face 20 in 27Iulie, fratele meu s-a luat de el si tot nu inţelege, chiar daca e vacanţa el e de la mine din sat si se poarta dupa mine, ce pot face?

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Faci reclamatie la Politie!

| relian a răspuns:

Daca il placi date si tu la el laughing banui ca intrebi daca sa faci sex sau nu.
Poti sa faci sex, dar ai grija sa nu ramai cu mingea la centru laughing
Daca nu-ti place de el, si te sicaneaza, te deranjeaza, atunci mergi la politie si spune, aia o sal caute si dupa, no sa se mai dea la tine.

Fratetu sa isi vada de treaba lui, dupa daca se ia de el, ii mai da o palma ceva, o sa aiba fratetu probleme, nu ala.

Cel mai frumos si mai corect,, mergi la politie acolo la voi in sat sau la comuna unde aveti politist, spui ce se intampla si va trebuie sa ia masuri impotriva derdebeului care nu-ti da pace laughing

| Madaxo97 a răspuns:

Dacă și tu îl placi pe el, de ce nu îi oferi o șansă? Chiar așa de rău este? Dacă chiar nu ești interesată, clarifica acest lucru și spune-i tu în față, nu îl mai ruga pe fratele tău.

| Cipi1212 a răspuns:

Te poate ajuta fratele tău.