| Anonim1234567891012131415 a întrebat:

am 18 ani si nu ma inteleg bine cu ai mei..sunt o eleva de nota 10, sefa de promotie si totusi nu le convine nimic din ce fac. Au niste idei foarte diferite de ale mele.(ca si in tineretea lor) eu sunt foarte matura tocmai din cauza lor ca niciodata nu au fost langa tine, mi-au dat doar bani cati am vrut. Fac curat, de toate si cand vin acasa spun ca nu e bine si ca am uitat sa fac inca ceva..in loc sa se bucure.Chiar nu mai pot..simt ca traiesc doar in stres. Abia astept sa plec la facultate sa fiu mai linistita..am incercat sa fiu pe placul lor cat de mult s-a putut dar e prea peste puterile mele. Mereu imi zic ca nu o sa pot face nimic in viata..ca nici de mancare nu o sa pot sa-mi cumpar..chiar ma descurajeaza chestiile astea dar incerc sa fiu cat mai puterinica.Un sfat va rog..chiar sunt intr-o perioada dificila. Multumesc!

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi pare rau sa aud asta. Sunt destul de multi părinți care nu sunt aproape de copiii lor. Iti dau un sfat, în multe din aceste cazuri, din lipsa de afectiune copiii se pierd pe drum cautandu-si fericirea in diverse(alcool, relații toxice). Fii mereu conștientă de această lipsă din viata ta, care e temporară (până vei termina facultatea si vei avea un job pentru a fi independenta). Poti lua acesta situatie, ca una care te face o persoană puternică. Fii rezistenta si urmeaza-ti visul. Nu lasa situatia de acasa sa te devieze de la drumul tau. Fii puternică. (Dacă ai nevoie de mai multă susținere imi poti scrie in privat. Si eu sunt intr-o situație asemănătoare si te inteleghappy, dar am luat-o ca pe o încercare a vieții si ca pe o lecție pentru a deveni mai puternică)

8 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Mosotti a răspuns:

Sa dea paraua si muta-te in alta parte daca tot iti da bani cat vreim, si lasa-i dracului de damblagii.
De unde stiu ei ca nu poti sa faci ceva in viata?! E o prostie, sa nu te iei dupa ei sa crezi asta, ca tu stii ce poti face si ce nu.
Lasa-i sa zica, ignora-i. Cand zice "nu o sa faci cutare" zici "asa daaa asa e" si iti vezi de treaba ta.
De ce sa le faci pe plac? Pe ce motivatie?

Daca-ti dadea bani, si daca nu erau langa tine, gaseai un baiat bun care sa te placa si stateai cu el.
Si de ce nu intrebi "ia arata si mie de ce n-am facut bine curat, ia sa vad si eu?", sa vedem cum arata?

| Ineys a răspuns:

Pai cum ai zis si tu, pleci la facultate si-ai scapat. Daca esti eleva asa stralucita, o sa iti mearga bine la facultate, gasesti si un job pe langa facultate ca sa faci bani si poti sa dai cat mai rar pe acasa daca nu vrei sa-i vezi. Daca insa vrei sa remediezi situatia cu ei, cred ca trebuie sa le spui ce simti si ca te streseaza pentru ca nu vad sa fi mentionat ca ai facut asta.

| Legion7X a răspuns:

Nu pune la suflet.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fac doar asta? Îți mai fac și alte chestii? Pare abuz.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ahh, să n-o asculți pe annastassia, e doar o retardată care înghite capsule cu droguri și se urcă în avion ca să le transporte în Australia. happy

@Annastassia, retardată ființă poți să fii...

| Cksihja a răspuns:

Poate nu sunt părinții tăi.

| Cqarina a răspuns:

Nu iti bate capul! Se vede ca nu te inteleg.
Incearca ca intr- o zi sa nu faci nimic! Sa vezi ce zic.
Dupa ce pleci la facultate daca tot te gantesti la vorbele lor mergi la pshiholog!
Imcearca sa nu te gandesti la ce spun ei si sa nu pui la suflet, stiu ca e greu