Cel mai bine este sa ii spui mamei tale, și să nu faci avort. Crede-mă, vei regreta, un copil e o binecuvântare! Trebuie să nu îți fie frica! Cere ajutorul lui Dumnezeu. Crede-mă! E mult mai bine așa!
Simplu si direct:
Mama, sunt gravida!
Daca ai intr-adevar 20 de ani, TU esti aia care decizi in privinta sarcinii, nu mama ta!
Eu zic sa informezi pe tatal copilului de sarcina si sa decideti impreuna!
Bineînțeles că tatăl copilului știe, și da am 20 de ani.
Atunci care-i baiul?
Ce treaba are maica-ta in conditiile in care tu si tatal copilului sunteti singurii care decideti aceasta sarcina?
As fi inteles daca erai minora, dar la 20 de ani, chiar nu are nici o importanta ce zice sau vrea maica-ta!
Nici nu-ți imaginezi ce reacție a avut! A început să-mi zică ca știi destul de bine cât de greu te am dus 9 luni
Știi cât de greu te am crescut și ca am stat cu tine în spital
Îmi spune ca nu el ar fi potrivit pentru copil și nici momentul nu era sa rămân
Câteodată, chiar numai pot
Mai lasa-ma cu povesti din astea de 2 lei, ca miliarde de femei sunt pe lumea asta care au nascut, ca doar nu-i unica.
Unele din noi am avut sarcini toxice, cu strai de voma pana in ziua nastreii, adica sarcini foarte grele si tousi asa ceva nu scoatem ochii copiilor nistri.
Dupa cum spuneam, daca esti majora, dupa cum afirmi aici NU ai nevoie de decizia mamei tale, fiindca un copil se creste minunat cand ambii parinti sunt doia oameni fericiti.
Mamei tale ar trebuiis a -i fie rusine ca-ti scoate tie ochii ca te-a suporttat greu in pantec, cand a fost decizia ei sa te aibe. Asa ceva NU reprosezi niciodata copiilor tai, decat daca estio o femeie rea, urata la suflet, manipulatoare si control freak.
La 20 de ani este timpul perfect sa ai copil!
Eram studenta la 20 de ani si eram gravida cu baiatul, avand o sarcina toxica si foarte grea, dar asta nu m-a impiedicat sa nasc normal si sa fim fericiti.
Atentie, un avort poate isnemana pentru unele femei risc sa mai poata duce vreo sarcina pana la capt, de aceea esti intotdeauna sfatuita ca primul copil sa-l faci, indiferent de situatia in care esti.
Un copil este un lucru minunat intr-un cuplu care se iubesc!
Nu mai pleca urechea la mama ta, ca nu-i cazul. femeia asta inca te controleaza si manipuleaza, dupa bunul ei plac.
Decide acest lucru cu tatal copilului ca doar voi doi aveti acest drept!
Ce mentalitate...
Sa omori un copil nevinovat doar pentru viata ta
Gândeștete ca si tu ai fost copil
sunnydays întreabă: