Nu cred ca o poti cumpara cu flori, ciocolata si alte chestii pe mama ta. O sa se obisnuiasca cu el, parintele vrea sa-si vada copilul fericit, iar daca mama ta vede ca esti fericita cu el, va invata sa il placa. Si mie mi s-a intamplat la fel cu o prietena si pana la urma a placut-o! Totul tine de timp!
Apoi brusc si-a schimbat atitudinea? Pai si-o fi dat seama de mai multe cand l-a auzit deschizand gura. Mai stii? Eu zic ca ce prezinti tu aici este mult prea abstract, minimal. Maica-ta o fi avand motive intemeiate care nu se rezuma doar la "nu e potrivit pentru tine".
De foarte multi ori parintii au dreptate daca sunt parinti care chiar tin la binele copiilor, nu le va conveni sa se faca "mari" alaturi de niste oameni ieftini.
Ii spui prietenului tau sa vina cu floricele si ciocolata la ea si sa se comporte cat mai ok... Dar na, de obicei daca parintii nu iti inghit prietenul la inceput, nici nu o sa o faca pe parcurs. Termina studiile si muta-te cu el, atunci nu o sa mai aiba ce sa zica. Sau probabil mama ta are dreptate, poate nu e potrivit pentru tine, de obicei parintii isi dau seama, deci vezi sa nu regreti mai tarziu. Sper ca te-am lamurit. Succes