| ellabela a întrebat:

Buna tpu.Am 21 de ani si vara trecuta am facut o nebunie, am scos actele cu actualul meu sot, specific ne iubim foarte mult.Acum locuim impreuna,la inceput parintii mei nu au fost de acord au facut o criza de proportii uriase desi parintii lui erau de acord dar pana la urma au acceptat, dar greu.In prezent sunt insarcinata in 3 luni si vrem foarte mult sa pastram bebelusul dar nu stiu cum vor reactiona parintii mei deci intrebarea mea este. CUM SA LE SPUN ALOR MEI CA SUNT INSARCINATA? (sunt foarte exagerati si exigenti)

Răspuns Câştigător
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Sărut mîna! In primul rînd sarcină ușoară, si sa nasti un copil sanătos, in al doilea rind tu nu m ai esti minoră, deci la varsta ta părintii ar trebui sa se poarte altfel cu tine, sa te inteleagă, sa te ajute sa fie alături de tine, m ai ales mama ta, ea a trecut prin perioada in care esti tu acum, si anume sarcină, si stie cum este, tu ar trebui sa vorbesti deschis cu mama ta si sa i spui că esti insarcinată, ce atita frică, ca doar nu te omoară, esti fata ei si te iubeste si te va ajuta, deci curaj, mergi la pătrinti si spune le asa cum ai scris aici, adica fara teama. Baftă! Ce vei avea? Băiat sau fetiță?

16 răspunsuri:
| pisoias a răspuns:

Nu inteleg care este problema. Locuiti la parintii tai, si te temi ca o asemenea veste ar avea alte consecinte, sau ce? Esti majora, casatorita, nu vad care-ar fi problema.Esti studenta? Un copil intotdeauna e o binecuvantare.Chiar daca vor,, bombani,, la inceput mai tarziu vor fi incantati.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Sărut mîna! Multumesc pentru fundă. Multă sănătate si weekend plăcut.

| T0T a răspuns:

Le spui pur si simplu, e viata ta.

| SkyPilot a răspuns:

Pastrati-l oricum, indiferent ce zic parintii tai. Dar un nepotel ar trebui sa fie o veste buna pentru oricine.
Mergeti in vizita si strecurati stirea cu entuziasm in timpul conversatiei. Apeleaza la mama ta sa te ajute cu sfaturi, ii va face placere si il va "lucra" si pe tata sa accepte situatia.
Sa fie sanatos si sa va bucurati de el! happy

| Felys a răspuns:

Tu inca esti minora,ce tot ii menajezi atat, dragi parinti peste cateva luni veti devenii bunici, si cu asta ai incheiat problema, esti maritata cu acte, nu au de ce sa comenteze

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Felys):

Cum mă e minoră la 21 de ani? Minoră era daca avea 15 ani, citeste cu atentie ce a scris fata acolo, si după aceea răspunde nu?

| Felys a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Nu ai inteles, era ca o intrebare, inca e minora de se teme atata de parinti

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Felys):

A, ok, i mi cer scuze, ai dreptate nu am inteles.

| Lawliet14 a răspuns:

Nu stiu, dar imi place povestea voastra!

| NGheorghe a răspuns:

Ți frica ca nu o sa le convina? sau
ți frica ca nu isi vor da seama? big grin
Oare ei le-au zis ceva parintilor lor cand mama ta a fost insarcinata cu tine?
Daca sunt foarte exagerati si exigenti inseamna ca nu le-ai taiat rația si asta inseamna ca copilul tau va avea mamici in loc de bunici.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O duci cu vorba :
'' Mama, cum erai cand erai insarcinata? Aveai dureri de cap sau ceva? ''
Sau... o lasi sa observe cand vei avea 7-8 luni de sarcina.

| Țoglă a răspuns:

Nu le spune.Fă-te că nu-ți pasă

| NoName0x0 a răspuns:

Daca ti, e teama de asta, du.te la ei pe la 7 luni! Si atunci nu se va mai intampla nimic!

| Neuronul a răspuns:

Îi chemi la tine acasă.
Luaţi prânzul în familie şi le spuneţi atunci.
Este viaţa voastră şi este copilul vostru!

| ArchWord a răspuns:

Buna, daca vrei o metoda simpla fa asa : Du-te impreuna cu sotul tau la parintii tai, aducand cu tine un cadou, ceva ce le place lor si sa va purtati frumos cu iei, gasiti un subiect de vorbit, normal, frumos si obisnuit si apoi le spui amandurora nu chichotit unuia, am ceva sa va spun : sunt insarcinata in * luni, dar pe un ton vesel si frumos, si vezi cum reactioneaza, dar daca vrei ceva mai ''banos'' mergeti in vacanta toti 6 ( amandoua familii, dar doar parintii ) la plaja, undeva la munte... eu stiu si incearca tot la fel printr-un ton vesel si frumos sa le explici acest lucru. Sper ca te-am ajutat, noroc!

| ellabela explică:

Multumesc tuturor pentru raspunsuri am vorbit cu ai mei am fost la ecograf si leampus in fata rezultatul au reactionat foarte urat, in fine nu mai vor sa auda de mine nu mai am ce cauta la ei in casa daca nu fac avort oricum eu pastrez bebele e foarte bine si sanatos.