Draga mea.Nu știu ce să spun că să nu greșesc. Poate ai nimerit niște băieți care nu au vrut o relație serioasă.Din păcate nu poți obliga omul sa te iubească...cu timpul îți vei întâlni persoana potrivită pentru tine.Nu te lăsa ești ambițioasă și știi ce vrei, o relație serioasă. Inca ești tânără trăiești viața liberă, daca vei întâlni persoana potrivită trebuie sa îi dai timp, și să îi arăți că ești interesat de el daca vezi că nu merge și nu îți arată nici măcar un interest degeaba îți pierzi timpul.
Pare ca ceva din vocabularul, comportamnetul sau felul tau de a fi, ii pune pe fuga.
Poate iti miroase gurita sau transpiri si mirosi tu... poate este cevain neregula cu tine, ca-i imposibils a fuga chiar toti baietii, fara motiv.
Hainele mele sunt impecabile si ma spal multumesc pentru remarca inutila!
Ideea este ca nu gasesc compatibilitate din ambele parti.
Nu e vorba de abordare, trebuie sa gasesti pe cineva care este si el atras de tine, pe urma va fi simplu.
Din pacate majoritatea baietilor ( ca nu ii poti numi barbati la 25 de ani) sunt jalnici. Cauta numai distractii si nu au perspective de viitor. Ce poti face este sa continui sa fii tu insuti si pers potrivita va urma
Buna, nu e tarziu deloc.
Probabil esti o fire mai linistita, sincer in ziua de azi, daca nu esti indraznet/a sa iesi in evidenta este tot mai greu sa iti gasesti o persoana potrivita.
Sa nu disperi, cu siguranta o sa gasesti persoana care te va aprecia, asa cum esti.
Salut! Sunt sigur ca la momentul potrivit, un băiat va aprecia atenția pe care o oferi, doar așteaptă. Trebuie să fii tu! Succes ))