| DianeBMaria a întrebat:

Buna TPU happy
Am avut o relatie cu un baiat aproximativ 3 luni. Dupa care ne-am despartit... si pana azi nu a mai dat nici un semn. Azi cand am intrat pe hi5 am gasit un mesaj de la el, si suna cam asa :

"Dată: 02.05 12:41
salut imi cer scuze pentru intamplate dar nah uneori omul mai greseste. si eu am facut o greseala...cum ai facut si u m-am intors la fosta. cea mai mare greseala fkta de mine pana acum daca vrei sa reluam ceea ce a fost si sa fie ceva in continuare mai da-mi odata id tau de mess si vb p mess numia am acel id... pooop doolshe fromoaso"

Imi puteti spune ce parere aveti? Merita o a 2-a sansa? Mie imi e sa nu se repete iarasi.
Funda cel mai bun raspuns :*
Mulumesc

Răspuns Câştigător
IMPERIA
| IMPERIA a răspuns:

Răspunsul ți l-ai dat singură draga mea, se va întâmpla cu siguranță la fel și a doua oara și a treia și așa până la nemurire dacă tu decizi să te împaci cu el acum. El va ști că tu îi accepți mojiciile astea și te va considera doar o manta pentru vreme rea iar tu vei avea de suferit.

8 răspunsuri:
| CM7YRE a răspuns:

Sincer,fara sa vreau sa fiu aspru,daca te-ar fi iubit de prima data nu ar fi facut asta,deci nu ar trebui sa-l ierti. Pe de alta parte,ar trebui sa-i acorzi si o a doua sansa, poate chiar se schimba. Oricum, daca zice ca nici id-ul nu-l mai are insaemna ca poate nu i-a pasat de tine.Deci,e la alegerea ta.

| MarinaElena a răspuns:

Buna.Da...ai dreptate, s-ar putea sa se repete, dar nu vei afla niciodata daca nu incerciwinking! Eu zic sa ii dai a 2-a sansa! Mai bine sa se repete si sa stii ca ai incercat, decat sa iti para rau ca nu i-ai dat inca o sansa si sa te tot intrebi cum ar fi fost...
Sper ca te-am ajutatwinking

Mult succes!thumbs up

| Lexus28 a răspuns:

Nu merita! Ce esti tu pentru el? Roata de rezerva? Daca a vazut ca nu ii merge cu aia, sa intoarce la tine doar asa, ca sa nu fie singur? Nici nu merita atentia ta. Poti mai mult de atat. Gaseste-ti unu mai cu mintea la el.

| happycolour a răspuns:

Parerea mea e ca nu merita. Din moment ce nu a mai dat niciun semn de viata pana acum inseamna ca a asteptat sa vada ce se intampla cu fosta la care s-a intors si din moment ce lucrurile nu au mers a decis sa se intoarca la tine. Nu e bine sa te lasi folosita ca o roatade rezerva la caruta(scuze de expresie). Cu siguranta nu te merita daca s-a comportat asa si o sa iti gasesti pe cineva mai bun! Ai timp, asa ca nu te grabi sa te impaci cu orice fraierut care nu stie sa se comporte cu o fata!

| iuliaa1x a răspuns:

Pai daca il iubesti.merita.:*.si dk vrei sa mai fi cu el.dai o a 2-a sansa...:*.:*:*...

| DJBlade69 a răspuns:

Un baiat care paraseste o fata pentru alta nu merita mai nimic...decat lucruri rele.Pentru ca nu se gandeste si la altii.Doar ca el sa fie fericit.
M-ai vrut? M-ai avut.M-ai lasat.Te-ai bucurat.M-ai vrei? Vin' sa ieiwinking

| DianeBMaria explică:

Multumesc tuturor pentru raspunsuri. Toate m`au ajutat intr-un fel sau altul :*. i-am returnat mesajul pe Hi5 " Ce rost ar mai avea? " astept un rapsuns de la el acum si am sa ma conving:*... daca e ceva am sa va tin la curent :*

| buterfly a răspuns:

Sti...Cred ca nu merita! Daca tine la tine chiar asa de mult si te iubea nu te-ar fi parasit, sincer! Daca chiar ar vrea sa se impace cu tine si sa zicem ca te-ar iubi atunci ar face tot posibilul sa se impace cu tine! Fapte, nu vorbe! Daca totusi ajungi sa vb din nou cu el, nu ceda repede lasa-l si vezi ce are de gand, provoaca-l si vezi cum reactioneza!
Succes!:*