| CǿǿkieCrisp a întrebat:

Buna TPU
Am avut un prieten de 15 ani eu am 14 si... am stat ceva timp impreuna cateva luni bune si. il iubesc nebuneste si acum dupa vreo 6-7 luni de despartire cum ma pot impaca cu el am incercat de atatea ori sa ma impac si. mi-a dat ignore pe toate id-urile...crying.
Mentionez ca are si prietena mai. cum sa zic mai dezvoltata ca minesad am vazut-ocrying si are 18 anisad
Inainte imi zicea ca sta cu ea dor pentru ca mereu unde merg ei plateste ea. dar acum nu prea mai cred poate asa era la inceput dar acum. sunt 100% sigura ca o iubestesad.
Ce sa fac?crying [[ sau... nu stiu ma poate impaca cineva. sa-mi lase idsad
FUNDA

Răspuns Câştigător
| TupacShakurAmaru a răspuns:

Uite ia id`ul asta dark_man_demon96 si poate iti dau cateva sfaturi si te pot ajuta...

11 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| sandulachedragos a răspuns:

1. Prietenii tai cei mai buni sunt PARINTII!
2. La varsta ta ai multe altele de facut decat asta. Acu invata, citeste mult! Intelepciunea vine din carti...
3. El cauta o persoana matura care stie multe si are ce invata de la ea. Fizic nu o poti ajunge! incearca psihic si in gandire sa fii matura si dovedeste-o dar nu activ sa te bagi pe gat! in anumite situatii. stai pasiva. zambeste deschis si sincer...si asta va observa. te asigur!

| TupacShakurAmaru a răspuns:

Ce terminat bwa?

| cristianorudi7 a răspuns:

Terminatiiiiiiiiiilooooooooooooooooor

| Heys a răspuns:

Ducetiva ma. cu povestile voastre ce crezi ca esti singura si eu am poveste si inca 7 miliarde pe planeta asta ce vrei sa iti facem acu treci peste. Aoleu il iubesti el nu te iubeste asta il doare undeva de tine crede-ma stiu cum e sti ce te maturizeaza niste experiente din astea acu dupa 1 an se tine iar dupa mine dar eu nici nu ma uit la ea chiar daca o plac sa vada ce e suferinta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai mucoaso pune mana pe o carte si invata, lasa prostiile. Mai bine ne-ai spune ce ai facut la evaluare(banuiesc ca ai terminat a opta)

| ßüттέяŦℓÿ a răspuns:

Bună, poate îl iubeşti însă incearcă să îl eviţi. ştii "ochii care nu se văd se uită"
Cu cât il vezi mai puţin cu atât îl uiţi mai repede happy
îţi doresc o zi bună! Şi sper să gaseşti pe cineva care te iubeşte cu adevaratwinking

| Alecsa4u a răspuns:

Pai ce fel de baiat e el.straight facedaca sta cu ea fiindca plateste tot ce consuma ei.
E clar ca lui ii trebuie altceva.eu zic ca ar fi bine sa gasesti alt baiat care sa te aprecieze pentru ce esti.nu pentru bani.varsta sau cat de frumoasa esti happy

| Madalina_6334 a răspuns:

Sta aia de 18 ani cu un mucos de 15?laughing offf off mare mai e iubirea asta, v-ati indragostit pe mess nu? rolling on the floor)) si acum ti-a dat ignoresad poor girl:*

| Georgii_9921 a răspuns:

Nu merita si nu te merita. Gaseste-ti pe cineva care sa te aprecieze dupa valoarea ta, nu a banilor.

| CǿǿkieCrisp explică:

Wow hoooo gataaa dau o funda si INCETATI