| euAdelina a întrebat:

Am cunoscut in urma cu o luna un baiat, si imi place tare mult de el, de ceva timp imi scria in fiecare zi si aveam motive sa cred ca ma place, chestia e ca mai e o fata cu care vorbeste de 2 ani, si care nu a vazut-o doar de 2 ori findca sta departe, ieri l-am intrebat ce inseamna pentru el acea fata, si mi-a zis ca simte ca e perechea lui si ca o place, ce credeti? De ce ar mai flirtra cu mine daca deja crede ca si-a gasit perechea, eu ce ar trebui sa fac, sa nu mai vorbesc cu el?

9 răspunsuri:
| Mayar a răspuns:

Cred ca ar trebui sa incepi sa tii la el din ce in ce mai putin si sa te orientezi spre un alt baiat care stie clar ce vrea. Viata e doar una si e scurta, asa ca nu o irosi.

| Ara997 a răspuns:

A vazut-o de 2 ori si crede ca a gasit perechea.
e imatur.

| christall a răspuns:

Vorbeste, dar nu-ti face sperante. Trateaza-l ca pe un amic.

| Adyy5 a răspuns:

Ce rost are sa vorbesti cu o persoana care tine deja la alta? Daca e cu una si te vrea si pe tine e doar un c. urvar demn de dispret.
Nu fi idioata si rupe legaturile cu el daca nu vrei sa ai mai tarziu de suferit.
Cel care te iubeste e incapabil sa se intalneasca cu altcineva si/sau sa te foloseasca.
Nu te baga intre cei 2. Poate doar ti s-a parut ca te place, poate ai vrut sa crezi asta, dar realitatea e alta. Daca te placea cu adevarat nu si-ar fi marturisit sentimentele de față cu tine pentru acea fata.
Ramaneti prieteni sau daca simti ca nu poti sa-l vezi drept un prieren si ai putea deveni motivul datorita caruia cei 2 sa se desparta atunci iesi din viata lui.

| funnnyman32 a răspuns:

Bună! Vrea să profite și de tine chiar dacă ar fi cu altă fată

| Horusss a răspuns:

Joc tipic barbatesc, cel mai probabil vrea sa iti vada reactia...
A vazut-o de 2 ori in 2 ani si zice ca si-a gasit perechea?
Eu zic ca te place si e putin imatur, tu lui i-ai spus ca il placi?

| Tomitza38 a răspuns:

Parerea mea este sa continui sa vorbesti cu el. Poate respectivul va vrea pe voi doi ca amici. Nu trebuie sa faci mare caz din asta. E plina balta de pesti!

| Gabriel_Matei_1905 a răspuns:

Vrea omu o aventura scurta. probabil...))