Să-ți iei un job ca toți adulții și să nu mai depinzi de părinți. Ai 26 de ani in pnm
Ai o problema destul de grava daca la 26 de ani ai tai te feresti de parinti, pentru ca nu iti dau voie.
Ei nu inteleg degeaba le explic
Nu ai ce sa le explici, esti majoră.
Si ce sa fac daca imi zic nu faci cum vrem noi pleci din casa noastra
Pleci cu chirie. Daca ai un servici care sa iti asigure existenta.
Trebuie sa discuți cu părinții tăi, nu este ok sa te trateze ca pe un adolescent, când deja ai trecut la faza de adult, adică trebuie sa accepte ca de la o anumita vârsta puii își părăsesc cuibul și au dreptul la propriile decizii.( nu de alta, dar nu cred ca pe vremea lor părinții se comportau asa cu ei)
Ce poți să faci?
Te muti singura și îți găsești un loc de munca( în cazul în care nu ai unul).
Și nu, nu este normal ai deja o vârstă și este normal să ai o relație, sa îți întemeiezi o familie, în funcție de cum și ce îți dorești tu.
Doar nu pot sa îți interzică asta pana la 40 de ani)
La 26 de ani se consideră că ești o persoană adultă și independența încât să iei decizii de una singură și să ți le asumi. Părinții sunt prea stricți? Explica-le clar și răspicat că ai depășit perioada adolescentei și acum poți face ce dorești iar ei nu ar trebui sa te constrângă.
Buna! Eu cred ca cel mai bine este sa ai o discutie cu parintii tai de ce nu accepta pe nimeni si sa le explici ca iti trebuie si tie un prieten si ca cum si ei doi s-au cunoscut asa trebuie si tu sa te vezi cu un baiat. Le poti spune cum e el, sigur o sa inteleaga. Succes!
Am fost casatorita 6 ani si am divortat pentru ca sotul avea inca o relatie in paralel si cred ca sunt dezamagiti asa trebuia sa spun de la inceput nu accepta alt barbat cred si pentru ca le e frica cred ca toti sunt la fel si da am un job dar locuiesc in casa cu ei de aia isi permit nu fac ce vor imi spun pleaca asta nu e chiar normal
anonim_4396 întreabă: