| anuutzaa a întrebat:

am cunoscut un baiat anul' trecut de care m-am atasat ff mult. dar el isi batea joc de mine, dar acum el umbla dupa mine.eu inca mai tin la el, dar am o problema la scoala.toti spun ca ii un golan, asa este, dar nu ma intereseaza, si a aflat directoarea ca eu vorbesc cu el si m-am certat cu ea, a sunat la parinti acasa, a iesit urat! si acum nu stiu ce sa fac, eu si acum tin la el! de 2 ani umblu dupa elsadva rog, ajutati-ma. dau funda :*

8 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Și tu ce vârstă ai și el cu ce se ocupă?
Pentru ce să alergi după el?
Pa, pa.

| Onn3 a răspuns:

Poi incearca sa-l schimbi ca daca tine la tine va face eforturi sa se transforme dintr-un golan intr-un baiat de treaba! Si tine de el nu-l lasa sa scape

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Baga-ti mintile-n cap. doar daca nu-ti place sa suferi. du-te si te-apuca de facut sport ca-ti ies toate prostiile din cap. bafta!

| anuutzaa explică (pentru anonim_4396):

Haha! mandypapa nu ti-am cerut tie parerea, ok?winking asa ca gura micahappy

| anonim_4396 a răspuns (pentru anuutzaa):

Mrrrr! Ai si muscat din monitor? Sa nu-ti ramana dintii infipti acolo.

| anuutzaa explică (pentru anonim_4396):

/waii! ce sa-ti zicbatting eyelashes ma impresionezi, fatoo! laughing Tine comentariile pentru. tine.

| Daianu6ka a răspuns:

Buna! Nustiu mi se pare ca pe primul loc ar trebui sa pui familia si scoala. Poate incerci sa vorbesti cu parintii tai, poate incerci sa vorbesti cu `X`.si sa il faci intr-un fel sau altul sa se schimbe.E o situatie cam complicata... Cere parerea prietenilor de incredere, cu siguranta te vor ajuta mult.

| aluneee a răspuns:

Mai anutza, eu cred ca tu nu tii la el, poate a devenit o obsesie. Din propria experienta iti spun, 2 ani dupa un baiat? wow, esti fantastica, tipo. El nu-ti acorda atentie? Atrage-i atentia, fata! Pup. Bafta!