Bai nene, eu cred ca astea ie farmece! Cum adica taman cand sa te bagi in seama pe tanti fara nume, hop a si desparut Aladin ala al tau, hamsteru`?! A, da`stai ca Aladin e altu`, un ala de avea pantofii cu tzugui - adica la moda in vremurile noastre pa la moldoveni si cocalari. Avatar!- asa-i, ca uitasem cum il cheama pe ala mic si albastru. Asa, ca sa ne revenim la ce vorbeam, eu cred ca astea ie vraji! Cre` ca ciumetele ala mic- ala de i-ai dat cu borcanu` in scafarlie - s-a dus pa la vreo hoarca batrana de i-a dat in bobi si a zis cu descantec. Sau o fi de la abracadabranta fara nume, ca te bagasi in sufletu iei, pa intrebare. Te manca la sezut, recte in rect, bag sama! Ori o fi de la hapciucardelu` lu soru-ta, ca ala baga zazania, de-aia si soru-ta si-o fi pierdut la barbut, telefonul`. Pardon, la table.
Pana una alta, bine ca Avatar e sanatos, voinic. Si acu` ai si motive intemeiate sa mai mergi pe la vecina, ca zici ca il vizitezi pa Avatar. Si din vorba in vorba, azi asa, maine asa, ajungeti usurel la o visinata de-aia buna de la chiosc, de care s-a mai vorbit intr-un caz ca ar face minuni. Fiind si eu pescar, stiu care e viata, care e treaba cu pescarii, ca eu plec la pescuit lunea si ma intorc luna urmatoare, si de cand m-am apucat de pescuiala tot vad si la nevasta-mea sticle goale de diverse licori, da` nu ma intereseaza si nu o suspicionez de suspectiune atat vreme cat nu ie sticle de visinata de la chiosc. Inseamna ca ii ierea si iei sete, saracuta, si o fi baut la o tigara, cu fi-miu. Cand a implinit mucea al meu 7 ani si o saptamana, 7 ani si doua luni, 7 ani si doua luni juma`, nu mai insirui, ca asta s-a intamplat pana a facut fi-miu acu` 3 zile 8 ani, si m-a prins ziua lui pe garla(ca uitasem ca ie ziua lui, mai da-ma drea*q!), muiam batul in garla si zaceam intr-un santz mort de beat. Deci stiu care e treaba, sa stii tu! Asa ca vezi ca vin sarbatorile, dar tu poti sa o iei de acu` cu Da Domnu`Doamne pe la vecina, cand vecinu` e la vreo partida de mulinat. Pe de alta parte, ar trebui sa te gandesti ca soru-ta, desi e ea mititica si zica-se nu e coapta la creerii capului iei, da` daca nu ierea ea sa dea lu` vecina-ta, Avataru`, apai nici ca aveai motiv sa ajungi mai des pe la aceasta. Cred eu ca si aicisa ie tot niste farmece, de la vreo pitipoanca de pestoaica de-a lu` vrecin-tu.
Eu zic sa apelezi la preasfintii site-ului, sa iti dee un sfat plin de har, si sa te puna sa citesti psalmi si psaltiri pana iti rataceste mintea, in genunchi, pe coji de nuci, ca te-a pus Gheonoaia sa-ti iei hamster, in loc sa te-nchini si sa pupi icoane. Na!
Hehe, delicioasă poveste, ca de fiecare dată.
Pe viitor cheamă-mă, când mai scoți un capitol nou, ca să ajung la timp și să nu te pierd în zarva asta de întrebări.
Deci s-a ales și hamsterul cu o fundiță, e bine! Trăiască TPU!
P.S. Vecina e bună?
Vazand ca-i pe capitole, ma intreb povestea asta are si un titlu? Nu de alta dar, sa povestesc nepotilor...si cand m-or intreba : '' Mamaieee, cum se numeste povestea asta? " ...eu ce raspund?
dom`le. eu nu am rabdare sa scriu nici 10 randuri la pc. . dar care e intrebarea?
Sunt incercarile vietii pe care le avem fiecare dintre noi, daca nu te impaci cu Dumnezeu nu o sa relolvi! esec+ esec+esec= esec, esec+ esec+esec+ Dumnezeu= succes o zi frumoasa