| Adrian_Adi_1995_yPVt a întrebat:

Buna TPU, am discutat cu iubita mea ea are 22 de ani și eu 25, suntem împreună de o luna și ceva, dar cam de o săptămână ii mai rece cu mine. Am discutat cu ea și a zis ca nu are încredere în mine și ca nu mai sunt ca la început deși o întreb tot timpul ce face și dacă o pot ajuta cu ceva prin casa (nu stam împreună deocamdata deși as vrea și ea ar vrea dar nu vreau cât timp ii asa distanta și nervoasa), is destul de atent cu ea, nu vreau sa o supăr. O plac și o apreciez foarte mult dar ea a avut înainte 2 relatii serioase din care am înțeles ca acei baieti au fost "catelusi" și ea stătea și ei lucrau, adica făceau de mâncare, făceau curat și mai toate. Eu nu știu sa fac de mâncare, sunt dispus sa învăț dar ea a zis ca nu vrea sa ma schimb de cum sunt și ca nu vrea sa ma învețe mai nimic pentru ca nu vrea sa ma schimb pentru ea și eu i-am spus ca vreau sa ma schimb pentru noi. Mi-a zis ca nu mai am atat de mult bun simt ca nu o prea caut, nu am vrut sa ii dau mesaje și sa o sun pentru ca ii a 3 a saptamana de schimbul 3 și mai are un job de dimineață. Am vorbit cu ea și i-am spus ca dacă vrea sa terminam relația și mi-a răspuns ca daca voia imi spunea ca daca nu vedea ceva la mine ca să putem sa ne construim un viitor împreună nu ajungeam nici pana aici. Ii mai tot timpul cu fundul în sus, tot nervoasa și eu nu mai am de gând sa continui asa daca nu își revine la normal. A mai auzit ca ar putea fi o criza de anxietate, ce as putea sa fac sa își revină ca am tot luat vina asupra mea cu toate ca nu am fost vinovat? Va rog fără răspunsuri răutăcioase

Răspuns Câştigător
| Aasdfghj a răspuns:

Buna! Daca nu mai are incredere in tine, e clar ca s-a intamplat ceva ce a facut-o sa fie asa. Poate a aflat ceva despre tine, ori a vazut ceva. Incearca sa iti dai seama care e problema insistand sa vorbeasca cu tine. Daca nu vrea sa comunice cu tine, mai bine o lasi balta, poate doar vrea sa scape de tine si asta ii e planul.

11 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

De 3 saptamani lucreaza in schimbul 3 (noaptea), dupa care si la un alt job, dimineata?
Mi-e foarte curios si suspect!
Practic, daca scazi drumul cu mersul si venitul la- si de la lucru, timpul pentru cel putin o masa, atunci ii raman mai putin de 5 ore pentru odihna si somn. Atat de obosita, evident ca nu-i mai ramane timp si pentru o relatie sanatoasa!

Ar trebui sa te implici, sa-si gaseasca o SINGURA slujba, iar in restul timpului sa-i ramana timp si pentru voi!
Daca ea se impotriveste implicarii tale, atunci mai bine cauta-ti alta fata, inainte sa ai si tu mai multe batai de cap!

| danbnz a răspuns:

Nu mai esti ca la inceput dupa 3 saptamani?
Asta e vrajeala... vorbele astea le auzi la cupluri care au multi ani de trai comun.
Ori vrea sa scape de tine ori vrea sa te dreseze.
Perioada de inceput a unei relatii e cea mai focoasa indiferent de cam orice.
Dupa o luna nici rutina nu a avut timp sa se instaleze, nici sa va cunoaste-ti bine si deja aveti "probleme".
Nu cred ca sunteti meniti sa fiti impreuna.
Vezi-ti de viata ta... e plina lumea de femei cumsecade.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Lasa o i pace nu va potriviti poate e bolnava si nu ai cum sa o schimbi, de ce crezi ca au parasit o si ăia cu care a fost inainte? Are ea probleme grave la mansarda.

Răspuns utilizator avertizat
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu înțeleg ce vrei de la ea.

| Freya1 a răspuns:

Ce nu înțelegi? Nu vrea mai vrea sa fie cu tine, dar totusi vrea sa fi acolo daca in caz ca are nevoie.
Eu cred ca ar trebui să îți vezi de treaba.

| wildthing a răspuns:

Eu cred ca sunt tertipuri. Isi pregateste terenul pentru a te transforma si pe tine in "catelus". Vrea sa fie pupata in coor.

| Saiko10 a răspuns:

Vina ei, mie imi pare ca vrea mult prea mult, vrea sa fie tratata ca o zeita in timp ce pe tine te trateaza naspa, mi se pare putin manipulatoare ca a zis ca nu vrea sa te schimbi desi iti spune ca ii place cand altii sunt sclavii ei. oricum, faci ce vrei, eu zic ca fata asta nu pare in regula din ce ai zis tu aici.

| Iamlolanoah720 a răspuns:

Dupa cum spui tu, clar nu esti tu vinovat ci ea dar poate chiar sufera de anxietate, sau a inceput sa isi arate adevarata fata. eu iti propun sa ai o discutie serioasa cu ea sa ii spui exact ce simti. Darrr, daca nu sufera de nimic si asa e ea cu adevarat eu zic sa nu iti mai pierzi timpul cu ea e clar ca profita de tine sau poate are pe alt cineva nu stiu. Dar vorbeste cu ea.
Uita-te in ochi ei si intreab-o daca ea te iubeste si mai vreau sa continuati relatia.
Sper sa iti rezolvi problema happy

| Alexnix1 a răspuns:

Nu prea ai ce sa faci.

| Spiderul a răspuns:

Ea face așa pentru te ține așa până când își găsește pe altul, e doar părerea mea