| BlueSquare a întrebat:

Am doua intrebari serioase.
1)Cum aflu ca ma place? Dupa ce?
2)Cum ii arat ca il placa fara sa ii spun?
Cel mai repede raspuns si bun primeste funda!
Va rog raspunsuri cat mai serioase.

Răspuns Câştigător
| Kate99098 a răspuns:

1)Vezi cum se comporta cand e cu tine sau in preajma ta, sau incearca sa petreci timpul cu el, sa va imprieteniti, apoi sa incerci indirect sa deschizi subiectul despre fata pe care o place.
2)Arata-i prin mici gesturi cum ar fi:in loc sa ii multumesti pentru ceva pupal pe obraz, baga-te in seama cu el, vorbeste deschis cu el, si cand vezi ca se uita la tine zambeste-i.
Sper ca ti-am fost de ajutor! big grin

6 răspunsuri:
| anonimg a răspuns:

El nu te place. Si iti poti da seama de lucrul acesta numai din faptul ca ti-ai pus intrebarea aceasta. Pentru ca in mod normal trebuie sa stii lucrul acesta; in mod normal el trebuie sa il arate astfel ca sa fie inteles de tine.
Poate ca ai ramas dezamagita, si poate ca acum te intrebi: "Dar eu in ce am investit pana acum?" Relatiile sunt ca si comertul: 'Pierzi, castigi -negustor te numesti'. Oamenii pot fi scutiti de multa suferinta daca vor judeca si cu mintea, nu numai cu inima.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Simplu!
1. daca este atent cu tine, te place! exemplu:ii spui ca iti plac florile si ii sugerezi ca ti-ar face placere sa ai o frezie cu miros placut(cam greu de gasit)! daca te place iti va cauta si ti-o va aduce la prima intalnire. sau orice alt obiect, floare etc care sa nu-l puna la cheltuieli mari(ceva usor accesibil ca pret).
2. cand iti aduce obiectul, floarea etc, il privesti admirativ, il iei de mana( tu sa faci prima gestul asta) zambind, si plecati la plimbare aratandu-i ca iti place ce ti-a adus. restul ar trebui sa se lege.

| Okkultist a răspuns:

Frate eu sunt gay. Dar am un noroc MARET la fete deoarece studiez stiintele oculte, magia, yoga, ayurveda, sistemul vegan, medicina samd. in concluzie trebuie sa te vada ca esti sentimental si esti foarte destept. Personal cand deschid gura de domeniul spiritualitatii, sau a magiei albe sau chiar si negre casca toate ochii. Adica vb acum mai golaneste sa intelegi. Te sfatuiesc sa pari interesat si sensibil, ofera-i o floare e foarte frumos cand oferi o floare din adancul inimii si al energiei tale, al sufletului, transimitei iubirea prin acea foloare, imagineazati cum iubirea e pe trandafir sau foloare respectiva si ea o primeste in momentul aceela razand. Dezvolta-ti imagiena mintel pentru a exista in planul fizic. Ideea e sa te vada destept si creativ, scrie poezi, asculta muzicca frumoasa. Nu cred ca ai de aface cu o manelista sau o taranca inculta. Ca atunci nu mai puneai intrebarea, la alea le trebuie DOAR manele si guma de mestecat, indicat sa nu faci dus si sa vb. prosti laughing happy Mult success sa ai o zi frumoasa happy XD

| BLV a răspuns:

Dragut! Teoretic vorbind, in limbajul corpului, atractia reiese din micile gesturi involuntare care sunt aceleasi la toata populatia de pe glob.
1. Daca te place privirea lui te va fixa +4 minute, dar nu e o regula. Daca nu sunt 4 minute asta nu inseamna ca nu te place, pot fii si 3. In general privitul atent imbinat cu pupilele marite indica grad mare de interes. Daca te place te va asculta si se va da interesat asupra vietii tale, asupra prietenilor si a ceea ce faci zilnic. Chiar daca poate nu este cu adevarat interesat asa vrea sa dea de inteles ca tu sa pricepi ca el vrea sa se apropie de tine.
2. Daca tu vrei ca el sa vada ca il placi fa gesturi minore dar cu subinteles major. De exemplu daca tineti legatura zilnic sau macar la doua zile fii fata desteapta si incearca sa "patrunzi " in viata lui dar tine cont de doua aspecte : nu brusc si nu foarte mult. Intreaba-l despre prieteni, sau de exemplu "ce ai facut azi", intreaba-l de scoala, cum se descurca, daca are un hobby vorbiti despre el sau spre exemplu daca este fotbalist du-te sa il vezi la meciuri, daca este cantaret viziteaza-l la spectacole, daca picteaza poti sta langa el in timp ce se desfasoara. Etc, astfel poti fii sigura ca deja va intra la banuieli si va incepe sa isi puna niste intrebari, mai mult decat atat sigur ii va face placere. Daca vezi ca te respinge usor la inceput dar nu TOTAL inseamna ca este genul caruia ii place sa faca lucrurile ca la carte, fara sa se grabeasca in decizii. Daca este total rece nu are rost sa incerci aiurea pentru ca deja te va considera insistenta. Daca ai de gand sa urmezi sau nu ce ti-am zis este alegerea ta. Ce trebuie sa intelegi de fapt este o singura idee pe care eu ti-o dau iar tu o dezvolti. Intreaba-l lucruri ce sigur nu ar interesa pe oricine, de exemplu pe o colega decat daca este ceva mai mult decat simpla colegialitate dar fii atenta si la intimitate, are si ea limita ei. Eu ti-am zis mai tot ce am crezut de cuviinta, sper din tot sufletul sa reusesti ceea ce ti-ai propus si sa ne anunti si pe noi :** te pup si succes!

| annyeluz a răspuns:

Pai vezi daca pune mana pe tine daca se uita la tine frumos, daca iti zambeste. Daca vrei sa-i arati ca-ti place de el raspundei in acceasi maniera zambeste-i dar cel mai bine ar fi sa vorbesti tu prima cu el fi mai indrazneata gaseste subiecte de discutie si vezi daca aveti lucruri in comun. Si in final fa-i un compliment nu-i spune ca esti indragostita de el o sa zica, ca esti c***a. Totul se rezolva cu timpul