| chiraana85 a întrebat:

Buna TPU am facut ceva groaznic si vreau sa ma sinucid.Astazi la ora de dirigentie inainte sa vina diriginta m-a impins o fata si era sa cad...Si cum sunt o fire mai sebsibila nu m-am gandit si mi-am luat ghiozdanul si am plecat.Doar acasa am realizat ce lucru ingrozitor am facut, nu pot sa cred ca am fugit de la scoala. Oare ce o sa imi spuna maine doamna diriginta? Vreau sa mor pana maine, credeti ca e un motiv de a te sinucide?

11 răspunsuri:
| Kinda a răspuns:

Daca crezi ca asta e un motiv de sinucidere inseamna ca ai cateva probleme, nu trebuie sa iti fie frica cu timpul totul trece si cand o sa fii mai mare o sa iti dai seama, indura iar daca e prea mult spune-le parintilor, alti au trecut prin mai greu, erau torturati si nu sau sinucis si tu te sinucizi din prostia asta?

| Freya1 a răspuns:

Pe tine cred ca te maltrateaza parintii.Pentru o absenta nici nu te baga in seama daramite sa iti mai sune parinti sa fim seriosi.Lucruri ingroazitoare sunt furtul, talharia, crima, abadonul unui copil in tomberon, etc nu o absenta la scoala

| ROB3RT89 a răspuns:

Iti dai seama ce lucru ingrozitor ai facut?
Degeaba vorbesti tu de sinucidere, oricum nu ai curaj!
Mai bine vorbeste cu parintii sa te duca la psiholog...

| sofisis a răspuns:

Doamne fereste laughing)
La dirigentie mai nou se pun absente? laughing)
Stai linistit ca nu patesti absolut nimic.
Iar daca te intreaba diriga ce ai facut ii explici exact cum ne-ai spus noua, ai cazut, te-ai speriat, nu ti-ai dat seama si ai plecat. Iti ceri scuze si la revedere happy
Nu exista nici un motiv pe lumea asta pentru a te sinucide!
Crede-ma.
Orice copil a chiulit macar o data. Eu chiuleam de cate ori aveam ocazia laughing)
Asta e distractia specifica scolii si liceului. Nu ai facut absolut nimic iesit din comun.

| danay72 a răspuns:

Nu. Se poate intampla când ești supărat să pleci. Poti sa le spui părinților tăi ce s-a întâmplat și vor vorbi ei cu diriginta. Nu te îngrijora. Dacă nu, poti vorbi chiar tu cu ea și să ii spui adevarul, iti ceri scuze și totul va fi bine. Învinge răul prin bine.

| Panaite_George_2003 a răspuns:

Ba tu ai probleme cum va la cap nu te sinucide și mie mi sa întâmplat și mi-a pus absența și nu mi sa întâmplat alt ceva
Si apropo, AI VRUT SA TE SINUCIDE CUM VINE ASTA NU CI SE VA ÎNTÂMPLA NIMIC RAU.

| leapșa a răspuns:

Exagerezi... Ii spui ca ai avut o urgenta sau ca te-ai simtit foarte rau si a trebuit sa pleci direct.

| OldSoul a răspuns:

Drama anului 2k17!
Clar! Vine sfarsitul lumii!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

N-ai făcut nimic grav... dacă te întreba de ce ai plecat ii spui frumos că,, m-am simțit rău și am plecat fără să anunț dar data viitoare nu se mai întâmplă,, asta e viața merge înainte.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"ce lucru ingrozitor am facut"rolling on the floorMda.In premiera, un copil chiuleste de la scoala. Ceva wow.

| munteanuionvictor a răspuns:

Cred că o să-treacă destul de repede. Nu s-a întâmplat nimic grav. O zi bună.