M-am amuzat și eu de situație . Nu e o ocazie pierdută deloc. Eu zic să mergi din nou la ea și să iei o prăjitură, dar de data asta pentru ea. )
Nu e ca închid ăștia cofetăria dar mi de fata aia, mi ca am căzut penibil în fața ei
Înainte de faza asta cu cofetăria am încercat să mă bag în seama cu o fata pe care am drag și care mi-a atras atenția de mult ( ea lucrează la un restaurant într-un Mall la food court) și când era sa ma duc la ea... Cel care era asezat la masă alăturată a găsit SÂRMĂ în mâncare ( luase mâncare din același loc) și i-a luat șeful pe toți în spate și n-am mai văzut-o în seara aia și de atunci n-am mai avut drum pe acolo ( uite aici ceva de râs )
Legat de fata asta cu prăjiturile... Nu spui rău dar ea e înconjurată de prăjituri, crezi ca asta ar fi cea mai buna abordare a situației?
Unele trenuri trec in ambele sensuri... missed it once, don't miss it twice! My 5 cents: go 4 it! All ears, this time! P.S. Ce cofetarie breh? Mai sunt placinte cu carne si in alte locuri in afara de Cuptorul Moldovencei si Select?
Și mai tare faza )) păi atunci încearcă cu ceva sărat dacă zici că e sătulă de dulce ))
Te duci acolo pe un cal alb si cu armura stralucitoare, iar apoi...
NU MAI SCAPI DE EA...
N I C I O D A T A
Da de unde spanac va luati voi prajituri de unul va acopera cand intrati in cofetarie?
Nu ai fost penibil si nu ai pierdut nici o ocazie.Ea mai mult ca sigur nu va pleca de acolo iar tu o mai poti vizita.
Poate ca e mai bine ca nu ai fost atent, asta nu te face să pari disperat după femei. Daca stăteai gura casca la ea ca pampalau era mai nasol.
De la o cofetărie din Afganistan. Au niște prăjituri bombă.
Nu te gandi ca ne acopera cu arma sau ceva, doamne fereste dar e bine ca cineva sa fie mai atent la detalii ( oameni, intamplari etc etc ) in exterior cat si in interior. Se pot intampla atatea si mai bine sa fii prevazator
Ai incercat sa faci o glumita ooo tu soarece de casa ce esti... N-o mai fa
Aștept următoarea poveste. Povestea merge mai departe.Prietenii știu de ce.
Nu știu ce cauți tu in armata daca îți e frica sa intri într-o cofetărie
You made my day.
Povestea e ok dar cam exagerezi când povestești, intri în foarte multe amănunte. Colegul tău a stat afara fiindcă nu avea ce sa facă înăuntru, nu avea nimic de cumpărat, și eu aștept afara uneori când unul sau doi prieteni /prietene întra într un magazin mai mic ca nu are sens sa intrăm toți, asta nu înseamnă că acopăr pe cineva sau alte prostioare. Sunteți doar niște soldați nu agenți sub acoperire, iar acolo era doar o cofetărie nu zona de conflict nici măcar nu era noapte. Cat despre fata, poți sa te întorci oricând sa mai intri în vorba, nu ai nimic de pierdut, nu înseamnă neapărat ca vrea sa fie cu tine dar te place și a fost glumeata, mai departe depinde de voi.
Adevarul e ca si pe mine era sa ma calce pe picior o batranica care isi luase doua savarine. Daca aveam si eu acoperire era ceva.
Mai bine era daca taceai pentru ca nu ai inteles ceea ce am vrut sa spun
Si la piata am mai patit sa ma atace trupele swat cu patrunjel.
Cum bre sa ii dat vot eronat, stii tu cine m-a atacat cu patrunjel?
Mulțumesc pentru voturi. Dar la ce-mi folosesc, ce fac cu ele? Anyway te rog sa mai postezi că râd de aseară de cate ori îmi amintesc
Îmi și imaginez cum te flanchează colegu' sa nu cumva sa te atace o savarină.
Mulțumesc că ai șters intrebarea ca sa pot reveni la ea sa rad de cate ori îmi amintesc
anonim_4396 întreabă: