| Elenaaa54 a întrebat:

Buna, TPU am fost aleasa sa apar intr-un videoclip a unei melodii ideea este ca eu lucrez si îmi pot lua liber dar problema este la mama niciodata nu ma sustinut in ceea ce voiam sa fac visurile mele, rele sau bune erau ale mele, si am urmat visele ei..am avut sansa sa merg la bravo ai stil si a facut in asa fel încat sa nu particip, nu mi-a parut rau dar undeva in mine ardea dorinta de a ma vedea pe scena si sa mi traiesc visul..am portii deschide dar se inchid traindui visul mamei, si mereu imi reproseaza ca nu fac pentru ea, fac pentru mine dar daca fac pentru mine de ce nu ma lasi sa fac si altele? Doar ceea ce vrei tu, hotaraste pentru mine cam tot am 20 de ani, va rog daca ma puteti ajuta cu un sfat ce ar trebui sa fac in situatia asta, multumesc.

5 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Poate ca e mai bine sa te desprinzi de acum de fusta mamicii happy. Da, conteaza ce zice ea, e bine sa iei seama la ce zice, pentru a nu face gafe enorme de care sa iti para rau mai tirziu, ea are totusi experienta vietii care te poate ajuta, dar totodata trebuie sa inveti sa iti iei viata in propriile miini, orice ar zice ai. Ai 20 de ani, pentru ca lucrezi esti oarecum independenta, ai viata inainte, si nimeni nu ar trebui sa decida pentru visurile ce le ai. Asa ca fa tot ce poti pentru a ti le implini. Chiar daca mama ta se va supara, va ramane mama ta, si mai tirziu ii va trece si va intelege ca faci ceea ce ai visat si ca esti fericita si implinita asa.
Deci, curaj, ia-ti viata in miini, fa ce vrei cu ea, e a ta, si nu tine seama de ce zice mama ta. Totodata, cand vor aparea repercursiunile, si se va supara, incearca sa ii explici ca ai si tu o viata si ca vrei sa faci ceea ce iti place sa faci, nu doar ceea ce ea vrea sa fac acu viata ta.
Succes la aparitie in videoclip, si poate ne dai si noua un link catre el cand va fi fost realizat si postat pe internet.

| mihai69 a răspuns:

Păi ce sfat să-ți dăm?!? Fă ce vrei și gata! Dacă tot ai 20 de ani... Dovedește-o!

| Alexand3ru1 a răspuns:

Salut! Elena.
Poate ca nu e de-acord sa apari pe sticla datorita tipului de reclama in care trebuie sa apari, se poate sa fie una din cauze pentru care nu accepta sa fi pe sticla.De-aceea ar fi bine sa cauti mai multe tipuri de reclama din care sa poti face parte. Poate asa va accepta.Ar trebui sa porti o discutie deschisa si serioasa cu mama ta.
Normal ca ea iti vrea doar binele

| Thedarklightofthemoon a răspuns:

Am invatat ca trebuie sa iti urmezi visurile. Draga, las.o pe mama ta deoparte si traieste.ti visurile caci ea si.a trait viata ei, tu trebuie sa ti.o traiesti pe a ta luandu.ti propiile decizi. Poate ca mama ta nu este de acord dar ea a avut o viata, trebuie sa nu o mai lasi sa se bage in viata ta, daca ai un vis si il poti implini lupta pentru el deoarece o sa iti para rau ca ai facut ceea ce ar face mama ta.

| Paenalte_Alexandru_1997 a răspuns:

Buna! Sfatul meu pentru tine ar fi de a vorbi cu mama ta serios, in legatura cu asta deoarece ai o varsta si esti libera sa alegi... Acuma si mama ta iti vrea binele, se gandeste sa iti fie tie bine in viitor, ca sa nu ramai fara servici etc etc... Acuma poate mama ta a gresit, dar cel mai bine ar fi sa vb serios cu ea! Sper ca te-am ajutat! plz funda