Imagineaza-ti cum ar fi sa fiti mereu "unul langa celalalt" Scumpa mea, eu iti dau un sfat dar, gandeste-te de ce majoritatea cuplurilor se despart? pentru simplul fapt ca s-a instalat rutina si monotonia (obisnuinta) intre ei. si de ce se ajunge la asta? Din faptul ca ajung sa se plictiseasca unul de celalalt. Bun, am inteles, va iubiti si atunci de ce sa nu v-a bucurati si de timpul de intimitate al amandurora? Daca, e sa va fie dat sa fiti impreuna pentru totdeauna (casatorie) o sa fie timp de toate Nha nu stiu, eu cu iubitul meu ne vedem cam de 2, maxim 3 ori pe saptamana si stam in acelasi oras, doar ca in cartiere diferite Eu zic ca, distanta e un mod de a-ti dovedi tie insuti ca sentimentele pentru partenerul tau sunt intense. Daca ar fi sa va vede-ti in fiecare zi, unde ar mai fi dorul acela, nerabdarea cu care astepti sa-l strangi in brate?! :X Sincer, eu nu m-as desparti din asta, mai ales ca aveti si un timp lung impreuna. Dar nha, mai discutati, pana la urma e decizia voastra! Bafta :*
Situatie delicata, dar daca chiar te iubeste in adevaratul sens al cuvantului, nu o sa te paraseasca doar din atata lucru, daca va vedeti rar faceti intalnirile mai lungi, dar eu chiar cred ca trebuie sa continuati daca va iubiti.Bafta
Jee354 are dreptate.Trebuie sa faci anumite sacrificii daca iubesti. Iubitul meu s-a transferat la liceul meu (statea la matusa lui in alt oras, acum sta la bunica lui) numai pentru a sta mai mult cu mine (ne vedeam la saptamana si ne era destul de greu)
Nu cred ca o sa va departiti. Daca va iubiti la fel de mult si el are aceeasi sentimente ca si tine nu o sa se desparta de tine din simplu motiv