E clar ca nu este de tine. Probabil ca a mai avut deceptii in dragoste, inainte sa te cunoasca.
Sau, alta variantă, nu stie cum sa se poarte cu o fată.
Buna.Initial credeam ca citesc despre doi adolescenti.Ce varste aveti voi? E specific romanesc sa se bage toate rudele in viata celorlalti, stai calma. Problema e doar intre voi, daca nu va intelegeti poate e timpul sa te retragi in mod elegant, mai ales ca ai recunoscut si cum te-a refuzat in trecut de multe ori. Oare nu ar fi trebuit atunci sa iti pui un semn mare de intrebare? Te-ar fi scutit de situatia actuala.Bafta!
Decat sa raspunzi la misto mai bine ti-ai vedea de treaba.
Nu raspund la mișto. Dacă ai un "trecut" și nu vrea să-și facă nimeni de lucru cu tine ai două variante: ori te călugărești, ori te muți în alt județ.
Nu este chiar asa, numai treage concluzii pripite!
Repet numai da raspunsuri la misto, chiar nu am nevoie!
Nu dau răspunsuri la mișto. Dacă vrei să-ți pierzi urma pleci în alt județ. Acolo nu te cunoaște lumea și o poți lua de la zero.
Nu am de ce sa ma mut, nu am nimic de ascuns.
Fă-ma sa înțeleg "Am iesit recent cu baiat care m-a refuzat de nenumarate ori[...]il vad cam distant in ultima perioada[...]Dupa cateva iesiri a inceput sa aiba apucaturi aiurea."
Ce cauți tu mai exact cu băiatul ăsta când se vede de la o poștă că e red flag relația cu el?
Cred că meriți mult mai mult, zic și eu
Sa cauti unul mai normal si sa fugi de asta ca dracu de tamaie:si lenes si gelos o sa o duci execrabil cu unul ca el. Daca vrei sa fii bine, nu te mai vedea, nu mai comunica, rupe orice legatura cu el
Sa fugi cat mai repede. Era semn rau de la inceput daca te-a refuzat de,, nenumarate'' ori. De ce tot te-ai tinut dupa acel om, nu pot intelege. Cand cineva te refuza, nu te vrea, nu esti catel sa te tii dupa oameni. Normal ca nu e normal, este un om nesigur pe el si imatur. Cu omul ala nu ai relatie adevarata, ca nu e pregatit de una, trebuie sa mai creasca, e necopt. Si faza cu buza, si familia. Daca vei sta langa acest personaj, lucrurile doar se vor inrautati, nimic mai mult
anytimeanywhere întreabă: