Buna,
E putin dezinteres din partea lui, iti dai seama singura de asta.
Daca lucrurile nu evolueaza, pune punct si vezi-ti de treaba.
Asta daca nu vrei sa ajungi sa te complici prea mult.
Daca e interesat, te va cauta si va face cumva sa fie aproape de tine!
Până la urmă o relație reală este cea face to face, nu online. Poate nu este adeptul online-ului, poate lui îi face mai mare plăcere să vorbească face to face cu oricine. Dacă merită o relație cu el vei vedea doar în timp.
Corect.Ai dreptate. Însă dacă chiar dorește să o cunoască va face tot ce este posibil să se vadă cât mai des, căci doar față în față vezi reacția lui, comportamentul, doar așa simți emoția, nu printr-un ecran.
Aceleași lucru i-am spus și eu ei, dar cu alte cuvinte.
Dacă toți și toate am gândi la fel, nu am mai suferi.
Poate sa fie timid sau anxios.
Sau poate sa aiba o relatie si sa iti ascundă asta.Depinde.
Dar cred ca ar trebui să îl întrebi.
Timid,anxios? Ea spune că face to face se înțeleg bine.Asta da este posibil să ascundă ceva față de ea, posibil să fie căsătorit, să aibă și copii.Adică cum vine asta, sunt de acord să ne întâlnim, însă telefonic nu vreau să te aud și să comunicăm.Normal nu ar trebui să întrebe ea, ci el dacă chiar e bărbat adevărat ar trebui să nu o mintă și să-i explice exact care este situația. Însă dacă ea vrea să fie fericită cu adevărat nu are încotro și va trebui să întrebe ea de ce el o evită la telefon.
In nicio conditie.
Relatiile la distanță sunt complicate si nu merita bataia de cap nici macar cand totul începe perfect.
In cazul tău, a început prost de prima data si mai e si de la distanță.
Nimic, este decis. Raspunsul pentru întrebarea ta nu este online. Timpul le spune pe toate. Tinde și el spre tine, nu tine. Există vreun zvâc din partea lui ex interes de persoană, dorința să te vadă, etc sau este lasă-mă să te las.
Subiectele depind de context. Puteți vorbi despre voi sau pasiuni, timp liber in mod deschis.
Fie că e online sau face to face,băiatul când este SINGUR,adică nu are pe o alta sau mai multe în viața lui,este dispus să poarte o conversație cu tine în orice condiții, fie scris, fie vorbit, însă de preferat rămâne discuția avută față în față. Dacă tu spui că atunci când vă vedeți vă înțelegeți bine, însă el nu este de acord să comunicați prin telefon, cu siguranță el atunci ascunde ceva.Tu personal ști dacă merită sau nu în funcție de subiectele de discuție dintre voi.
Nu prea înțeleg de ce e sec când vorbiți la telefon.
Pare ca nu e asa interesat sa vorbească cu tine sau poate nu te potrivești cu el, nu sunteți pe aceeași lungime de unda și e normal sa fie asa în cazul asta.
Dar depinde cât de bine te înțelegi face 2 face înainte sa se metamorfoze.
Sfatul meu e sa nu ai așteptări mari de la el și de la relație.
Apoi, poți sa vorbești cu el despre asta, ca deh, trebuie sa mai și comunicam nu?
"Nu putem discuta nici la telefon pentru ca el nu este de acord."
Cauta alt baiat.
Retragete si lasa-l sa te caute El. Daca nu o face sa fie sanatos.
Până la urmă relație reală e face to face. Asta contează. Uite eu de exemplu la conversații online sunt foarte bun, le am cu scrisul, dar face to face mai slăbuț, și opinia mea e că mai rău așa. Poate nu e genul care să facă "small talk" sau să piardă vremea și are impresia că scrisul pe telefon sau vorbit sunt cam o pierdere de vreme. Probabil crede, și pe bună dreptate, că atunci când vă vedeți față în față este momentul în care e cazul să depună efort. Eu zic că atâta timp cât se vede că îi pasă și place de tine, să nu te îngrijorezi. Băiatul nu face ceva greșit. Depinde de personalitatea fiecaruia si de abilitați, unii tind spre scriitori, unii spre oratori, unii sunt mai pe stil vechi, alții mai pe stil nou. Import e ca intenția să fie sinceră și să fie clară pentru tine.
Dragă mea, părerea mea este că acolo unde este el, exista deja o ea și de aici interesul scăzut față de tine când sunteți împreună.
In plus, ea, cea de "acolo", probabil este și geloasă, de unde și disponibilitatea lui zero pentru discuții la distanță cu tine.
Concluzia ai viața înainte, nu pierde timpul inutil.