| SimSimina1995Sisi222SweetSweet a întrebat:

Buna tpu...am intrat intr-o situetie foarte proasta.
Ieri, eram pe net si eram pe ask.fm (stiti voi,site-ul ăla cu intrebările) si ma trezesc cu o groaza de intrebari.
Chestia e ca erau in anonimat, si, inca ceva...Ieri am jucat volei la scoala, cu colegii.Pe ask am avut intrebari legate doar de jocul ăla de volei, deci mi-am dat seama ca e cineva dintre colegi.
Apoi m-am trezit cu intrebari chiar ciudate... Zicea ca sunt draguta, "alaturi de el"...Nu inteleg ce ar inseamna asta!
Apoi, alte intrebari, iar una din ele zicea ca vai ce frumos moment cu mine si un coleg cand eu am dat in minge si el nu stiu cum sa intins si deci am dat impreuna in minge sau asa ceva. confused
Si apoi...deci asta m-a infuriat la culme,si nici acum n-o cred. Zicea ca are poza cu momentul ăla,o pune pe facebook,etc...
SERIOS?! Mă ntreb cum poate minti cu nerusinare,cum poate sa aibă atâta tupeu...

Dar acum,adica azi, au inceput sa ma intrebe colegii ca ce s-a intamplat, au inceput sa ma tachineze ca eu sunt impreuna cu el si asa ceva...Si ma tot tachineaza si na, stiti voi.Chiar ma enerveaza,anonimul mi-a spart parola,si,ca sa ma intelegeti,a facut chesti aucm ar fi "eu imi pun intrebari singura si eu raspund" si da,mi-a spart parola si da,asa s-a intamplat.

Si acum tipul sincera sa fiu nu stiu ce crede,mi se pare ca am ramas amici dar sunt intr-o situatie ciudata in care toti ma tachineaza,si,da,nu stiu cum sa spun,dar vreau sa scap de chestia asta odata pentru totdeauna si sa nu mai fie asta subiectul principal crying

Mă ia cu melancolie numai cand ma gandesc...„"

Va rog ajutati-ma, vreau sa scap de situatia asta...

8 răspunsuri:
| express11 a răspuns:

Esti cam fraiera.cu ce tsa te ajutam? ai scris un roman aici degeaba! numai intrebari prostesti!

| SimSimina1995Sisi222SweetSweet explică (pentru express11):

Vai,m-ai ajutat foarte mult, geniule.

| express11 a răspuns (pentru SimSimina1995Sisi222SweetSweet):

Nici nu aveam la ce...

| AtateaConditii a răspuns:

Sterge-ti contul de ask.fm, de ce trebuie sa stie toata lumea ce faci, unde ai fost sau ce iti place si ce nu. E doar un site stupid.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Alta telenovela adolescentina...
De ce nu te sinucizi? Majoritatea indivizilor spalati pe creier din generatia noastra ajung la ganduri din astea dupa ce, in loc sa invete, isi bat capul cu tampenii.

| fataaaa a răspuns:

In primul rand nu trebuie sa iei in seama ce cred colegii! Zi-le sa te lase in pace ca nu e adevarat si poti sa stergi contul si sa iti faci altul nou, secret, sa recuperezi parola de la cel vechi si sa il inchizi (eu asa am procedat) si nu trebuie sa bagi in seama..pe cel care te enerveaza, urmareste-l si daca pateste cu o fata ceva, tachineaza-l! Zii ca ii postezi o iamgine cu ei doi poti sa le faci poza, daca tu ii vei trata cu indiferenta te vor lasa in pace.Succes! happy

| express11 a răspuns (pentru fataaaa):

Succesuri! la ce?

| fataaaa a răspuns (pentru express11):

Succes pentru a uita asemenea prostie! Intr-adevar nu am la ce sa ii urez succes!