Buna.
In ziua de azi,este c-am greu sa ii potolesti pe copii.
Ei fac,ce vad.
Daca vorbesc urat, poate au probleme in familie, iar cand parintii se cearta, copiii aud.
Este o alta generatie, pe care toti o facem.
Unii glumesc cu faptul ca au facut dragoste la 12 ani, in mare parte asa cred eu.
Am auzit de cazuri ca ar fi ramas insarcinate pe la 12 ani...dar asta e,ei gandesc diferit.
Baietii ca baietii, dar fetele se cred niste "femei" daca pot spune asa.
Ele trec la maturitate prea repede.
Vor sa aiba cat mai multe relatii, sa fie "cool", intr-adevar este patetic.
Dar nu ii putem schimba.
Fiecare face ce vede, aude.
Sper ca te-am lamurit.
Pa.
P.S. Bravo ca nu faci ca ei.
P.S.S. Multi inainte.
Salut
te inteleg in totalitate.
cred despre tine, cum cred despre majoritatea celor cae au raspuns ca sunteti vocea ratiunii intr-o lume de increzuti.
noi cunoastem situatia acestor copii. destrabalati, enervanti, copii care se cred prea maturi, insa nu cunosc in totalitate sensul acestui cuvant.
Nu realizeaza ca isi distrug copilaria. Gandti logic. daca un sopil se imbata, si sa zicem ca vede pe cineva cu care se certase si il loveste cu ceva, vine politia... un viitor distrus, din punctul meu de vedere. sau mai rau. ai pomenit ceva de "te-ai culcat cu cineva?". daca un imbecil de genu` lasa o fata insarcinata? 1. nu poate avorta pentru ca asta inseamna crima
2. distruge npuritatea pe care femeile ar trebui sa si-o pastreze pana dupa casatorie, can exista cineva care sa aiba grija de ele...
3. un alt viitor distrus...
Hei,exact ca si tine sunt si eu.In clasa la mine mereu vad certuri intre fetele de la mine ca nu stiu ce ca il iubea atat dde tare, ce bine va sta impreuna etc.Au iubiti de acum de vreo 18-20 ani.Am vazut ca deja se saruta intr-o poza.In timpul orelor stau pe facebook si numai la iubiti se gandesc
Buna,sunt doar cu un an mai mare ca tine si cred ca ai dreptate.Copiii din ziua de azi incep sa ma faca sa cred ca sunt eu cea anormala pentru ca nu fumez sau beau sau altele.Sincera sa fiu, ma bucur ca printre aceste specimene mai sunt si unii cu capul pe umeri.Continua asa si tine capul sus.E un atu pentru tine ca mai tarziu nu vei fi nevoit sa regreti cand iti va veni mintea la cap.
Pai sunt total de acord cu tine. Eu nu am prieteni/prietene de gaenul acesta nu-i pot numi "prieteni" pe aceea care se dau bine pe langa mine ca vor ceva sau pe toate fetele care isi pun tot felul de poze deocheate pe facebook ca sa zic asa, doar pentru a primi mai multe like-uri.Am ajuns sa fumam pe strada si prin cimitire sau dupa blocuri prin parcari sau pe altundeva......Nu sunt de acord nici cu conceptia unor oameni cum ar fi ca un copil la 13-14 ani ar trebui sa se joace cu papusile sau ca ce ne intereseaza lucrurile adultilor sau chestii dinaceste un copil de pe la vreo 10 ani trebuie deschetat ca sa zic asa ca altfel nu o sa se descurce deloc in viata!
Am citit tot. Suntem diferiți, măi! Asta e! Am aproape 13 ani, și crede-mă aberațiile astea nu mă mai miră de mult timp. La mine în clasă, cel puțin, am de-a capre din astea, care beau și suferă din iubiri încă din ultimul an de grădiniță. E păcat, dar după cât rău mi-au făcut ele, nu le-am mai băgat în seamă. Eu știu că sunt diferită, că nu mă îndrăgostesc și sufer de pe la 12- 13 ani. Nu frate, îmi văd de școală și de viața mea. Ceilalți spun că- s foarte diferită și ciudată, dar prefer să trăiesc și să rămân la vârsta mea, nu să mă vopsesc, practic, cu fond de ten de pe acum cum fac celelalte!
O zi bună!
Sunt copil și am 12 ani dar nu a obsedat decât sa ies sa merg pe penibordul prin parc și să ascult muzica adică n-am iubita si nu mă interesat decât odată dar mi-a trecut și nu fumez sunt virgin o prostie am făcut mai așa că am intrat în club să-l caut pe unu că era leșinat pe acolo dar in fine atât altceva n-am făcut adică am prieteni care nu-s Virgini și au 12 ani(colegi) deci eu aștept până la 16 ani boala mea e sa ascult muzica pe o boxa portabila atât altceva n-am
Buna.
Stiu,copii de varsta aceasta sunt greu de potolit, daca înjura, înseamna ca au auzit de mici la parinti sau la altcineva de mai multe ori...
Bine ca nu faci la fel ca ei, ramai asa cum esti!