anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am mare nevoie de ajutor, pentru ca sunt foarte nedumerit. Situatia sta in felul urmator. Mie(am 17 ani) imi place enorm de mult de o fata(15 ani), si simt ceva ce nu am mai simtit niciodata, parca ea este universul meu, motivatia mea. Intre noi doi este o distanta de 120 de kilometri, dar vara asta ne-am vazut prin intermediul unor verisori comuni. Eu i-am marturisit acum ceva vreme sentimentele mele fata de ea, iar in prima instanta m-a respins pe loc, a fost chiar foarte dura. Apoi, cand eu renuntasem sa ma mai gandesc la ea, am primit un mesaj, in care si-a cerut scuze ca a fost asa dura. Incet, incet, am reinceput sa vorbim, a fost foarte incantata cand i-am trimis cadou de ziua ei, si incepusem sa cred ca pentru moment, am reusit sa castig o bucatica din ea. Partea proasta e ca ea are iubit acum, dar o inteleg pentru ca si eu am incercat sa fiu cu cineva din zona, din orasul meu. Din pacate, nu am reusit sa mi-o scot din cap, dar acum cand ne-am revazut ea a fost foarte rece, distanta, nu mi-a vorbit, iar cand am intrebat-o de ce se poarta asa, a inceput sa se poarte ca o mucoasa capricioasa, fiind foarte respingatoare. Din acest motiv m-am suparat pe ea foarte tare si nu mai vreau sa aud nimic de viata ei, in urmatoarea perioada. Sunt sincer si recunosc, nu spun ca nu vreau sa mai aud de ea niciodata, ca o urasc, pentru ca nu am cum sa urasc pe cineva pe care iubesc din tot sufletul meu si cu toata fiinta mea. Vreau ca peste 1 an sau putin mai mult sa o caut, sa lupt pentru ea, dar ma intreb, daca mai are rost... Va rog frumos, sfatuiti-ma ce sa fac. Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| LoredanaMihaela17 a răspuns:

Toti am trecut printr.o respingere. Parerea mea este sa lasi ca totul sa vina de la sine. Ea o sa.si dea seama cine o iubeste cu adevarat si cine doar vrea o relatie pasagera. aca tu nu ai incredere in tine si iti reprosezi singur ca nu trebuie sa o iubesti nu te ajuta la nimic. Fui putetnic si laso pe ea sa faca pasul pentru ca daca iar il faci tu nu o sa te ia de bun ci d fraier.

6 răspunsuri:
| UnunderstoodArtistHere a răspuns:

Parerea mea e ca ori ar trebui sa renunti ori mai intai incearca sa fiti amici apoi vezi ce faci sa te apropii de ea.Niciunei fete nu cred ca i-ar placea sa se trezeasca ca un tip pe care il cunoaste doar din vedere sa ii zica ca o iubeste si altele.E destul de surprinzator si foarte riscant in viziunea ei pentru ca nu te cunoaste intr-atat de bine sa stie ce vrei cu adevarat de la ea.Succes

| Constantin1963 a răspuns:

Eu cred ca daca chiar simti ceva pentru ea nu ar trebui sa lasi sa treaca atat de mult timp.Lupta pentru ea acum daca ei i-a placut in trecut de tine atunci cand o sa vada ca chiar iti pasa atat de mult de ea o sa cedeze.Incearca sa mentii legatura cu ea, dar nu o sufoca.Fi alaturi de ea ca prieten, o relatie se bazeaza in primul rand pe prietenie si respect.Bafta!

| trutu006 a răspuns:

Parerea mea,. e ca mi-e lene sa citesc intrebarea...

| deeadeea111 a răspuns:

Buna,inteleg ca iti place de ea dar poate ca se comporta asa sin cauza actualului ei iubit..si eu am o verisoara care s-a schimbat mult decat este cu un baiat, ma refer in rau nu i bine

stai linistit daca si ei ii place de tine veti avea o relatie peste ceva timp, daca nu sad stai linistit sunt o multime de fete.....succes!

| stlucian a răspuns:

La 15 ani(acumbig grin) fetele arata ca femeile la 18-20.Dar minte ioc! Vor farduri/pantofi cu toc/unghii lungi/gene/sprancene dar sa taie o ceapa e prea complicat ca exista MAMA! La`s sa mai creasca! Inca e cu "papusile"!
SI TU NU IESTI "COPT"!
Astea fiind zise eu zic sa o ei ca o joaca(pentru ea) NU pune suflet si incearca sa intri in jocul ei.
Mai tarziu o sa-ti dai seama de ce ii poate capu`!

| Lamaitzza a răspuns:

Este evident ca ea nu doreste sa se implice in asa ceva si probabil are motivele ei.
Eu cred ca iubirea este ceva ce simti intreaga viata, iar tu nu cred ca o sa o iubesti toata viata, deci poti spune ca tii la ea.
In orice caz, trecand peste.
Logic ca s-a bucurat cand i-ai trimis un cadou, adica cine nu s-ar bucura? Si de ce iti imaginezi ca trimitandu-i un cadou si o sa o recastigi?
Nu poti sa obligi oamenii sa iti impartaseasca sentimentele, oarecum stiu cum te simti, am trecut prin ceva asemanator, important e sa nu regreti nimic si sa ai rabdare, timpul are nevoie de timp. Iar pe langa toate astea, daca nu stii ce sa faci nu face nimic, nu incepe relatii inutile din care nu poate iesi nimic bun, ea e o copila, la fel si tu. dragostea asta o sa treaca. O sa vezi.
Ai grija de tine!