Salut Alle! In aceeasi situatie am fost si eu! Eu te sfatuiesc sa vorbesti cu el despre asta, sa lamuriti lucrurile si sa ii amintesti ca ai luptat mult pentru aceasta relatie! Arata-i ca tu tii cu adevarat la el! Incearca sa nu mai gresesti! Eu asa am facut si acum este totul ok xD. Sper din tot sufletul sa fiti din nou ca inainte! Iubiti-va mult
! Funda
?
Pai vb cu el mai mult, vb deschis despre orice, faceti ceva spontan sau incercat sa petreceti mult mai mult timp impreuna dinstrandu-va. Daca a suferit din cauza ta incearca sa ii demonstrezi c nu se va mai repeta ca el sa aiba iar incerderea in tine. Daca nici asa nu merge si tot va raciti din ce in ce mai tare luati-va un wchend "liber de la relatie" in care sa va ganditi amandoi daca vreti sau nu sa mai fiti impreuna si dupa vedeti c ati hotarat, oricum succes!
O sa-ti dau un raspuns, care vine de la un baiat, si o sa-ti zic ce simt unii. Voi fetele, scuze, majoritatea, ne faceti sa stam mult pe tusa. Bine, asta nu inseamna ca te duci si faci... cu el. Sari pe el cand sunteti singuri, ii sari in brate, il saruti pasional, ii spui tot mai mult ca-l iubesti etc. Il lasi sa te mai "pipaie" si el putin etc. Normal ca simte ca esti cam rece si tu la fel, daca tot ce faceti este sa vorbiti si sa va intalniti. Nu merge asa, crede-ma.
Ca si cu relatiile la distanta. Trimiti :* si :X pe mess, da nu rezolvi nimic, nu simti nimic. Inaintati si voi putin cu relatia, doar de la mangaieri la saruturi, sau si sa putine pipaieli, nu mergeti mai departe, decat daca sunteti majori si vreti saaa
P.s- Daca sunteti majori, si faceti "tot" atunci nu ma bag, iti spun doar sa fii mai indrazneata si sa-i acorzi mai multa atentie, in sensul ca mai multe pupaturi, giugiuleli, momente romantice, distractie, etc
Din pacate nu poti face o persoana sa te iubeasca...
E ca si cand cineva te'ar pune pe tine sa iubesti pe cineva pe care nu-l iubesti.
In schimb, ca sa stii, ca omul se poate schimba in functii de stadiul in care se afla.Cand e vesel,vorbeste frumos,zambeste, cand e trista nu rad, poate chiar plange...
Poti sa fii mai dulce cu el si sa ii spui ca stii ca l'ai facut sa sufere si regreti si ca ai vrea sa se comporte asa cum se comporta inainte cu tine si promite-i ca si tu te vei schimba asa cum ii place lui.Dar te sfatuiesc sa'l intrebi daca te mai iubeste
Bye!
Cred ca ar trebui sa ai rabdare. Nu-l mai presa sa iti spuna ce s-a intamplat. Daca o sa vrea sa iti spuna ce e in neregula, o va face singur. Incearca sa ii readuci aminte de iubirea voastra ( suna atat de siropos ), dar fa-o in asa fel incat sa nu para ca incerci. E vara acum deci sunt o gramada de lucruri pe care puteti sa le faceti impreuna, doar voi 2 sau cu prietenii. Iesiti la picnicuri, mergeti la strand, la un lac, gatiti impreuna, jucati tot felul de jocuri, roaga-l sa te invete ceva etc. Iar daca ai gresit asa de mult precum zici, asigura-te ca el stie ca iti pare rau si ca nu il vei mai rani din nou. Sper ca te-am ajutat cat de cat si.bafta>
Stiu cum este si eu am avut aceeasi perioada in relatia mea cu iuibtul meu.Am vb foarte deschis pe acest motiv,i-am spus de ce e rece cu mine(incepuse sa-mi vb si putin cam urat), si mi-a spus ca din cuza certurilor foarte dese a devenit asa, pentru ca sunt exagerat de geloasa si da asa este sunt foarte geloasa.Si de atunci,cand am avut aceasta discutie,incerc sa evit certurile, sa vb cat mai deschis cu el, si crede-ma ca la mine e si mai greu pentru ca avem o relatie la distanta de un an iar relatia noastra e de 2 ani.Deci acelasi lucru ti-l recomand si tie vb cu el,si spune-i cat de mult te deranjeaza chestiile astea si comportamentul lui, si mai lasa si tu de la tine atunci cand vine vb de certuri, reprosuri etc.