| szmotovio a întrebat:

Buna TPU.am nevoie de ajutor de la voi.stiu ca sunt multe intrebari.aiurea asa ca a mea, dar credeti-ma ca am nevoie de un sfat.
acum 3 saptamani m-am despartit de prietenul meu, in sinea mea stiu ca e mai bine asa pentru ca oricum nu jaungeam nicaieri cu el, un om care merege in cazinouri, incapabil sa iubeasca, sa tina de o relatie. el sa reintors la fosta lui.
la un moment dat mi-am revenit, am zis ca e mai bine asa, dar acum... mi-e dor de el, simt nevoia sal aud macar dar vreau sa fiu puternica sa nul sun. ce sfat imi dati? si.va rog fara ironii sau alte chestii de genuhappy
mersi anticipat

5 răspunsuri:
| Meryem027 a răspuns:

Scumpa, intr-adevar cu un baiat care merge la cazinouri, care nu stie sa iubeasca, n-ai ce face.Stiu ca ti-e greu, pana mea... E nasol tare, tu il iubesti si vezi tu, esti un suflet curat.Banuiesc ca el nu e asa inocent si cauta altceva, plus ca daca s-a reintors imediat la fosta e clar ce fel de persoana e. Ai facut foarte bine ca l-ai lasat si nu te mai gandi la el! Efectiv, nu merita. Sunt si alti baieti si cu siguranta, ai nevoie de cineva care sa te merite, sa stie sa te iubeasca si sa tina la tine in adevaratul sens al cuvantului. Pa, pa!:*

| JoDenVille a răspuns:

Pentru a trece de unele situatii dificile ca a ta ai nevoie de sprijin. nu trebuie neaparat sa iti faci un prieten daca nu asta iti doresti. daca iti faci alt prieten ai grija sa nu il faci sa sufere in caz ca nu ai reusi sa il uiti pe fostul`. sprijin iti pot oferi si prietenii desi ai grija cum ii alegi :* chiar si cu mama ta/ tatal tau poti avea o discutie in functie de cum te intelegi cu ei big hug

ai grija de tine big hug si nu are rost sa suferi. e normal sa mai tii la el dar gandeste`te ca ai o singura viata si merita traita big hug

pupiii :*

| gabytza387 a răspuns:

Deci tu cu un om care face asemenea chesti nu o sa ai nici o rel serioasa nici nai sa fc casa cu el nikiodt pentru ca pers de genul asta intra numai in **** cu anturaj si multe altele sinu cred ca vreodata mai trz dupa o prostie pe care a facut o prin cazinouri pentru bani sau mai stiu eu ce sa stai acs singura si sa l astepti sa vina din puscarie pentru ca majoritatea pers care fac asa ceva sunt dependenti de asa ceva si nu ai putea nikiodt sa l scoti din a lui sper ca te am ajutat sincera sa fiu cun multe cazuri cazinouri bataie anturaj bani aruncati aiurea scandal ( cazinou) zice tot big grin

| PiGeY a răspuns:

Cauta altu! Te-ai atasat de el, e normal, dar trebuie sa treci peste, incearca sa nu te gandesti la el deloc chiar daca e greu si sa-ti gasesti ceva de facut tot timpu! Ce sa zic... sper ca poti scapa de situatia asta! Bafta

| meo a răspuns:

Pfff.nasol sentiment, pai ai destule motive ca sa-l uiti, incearca sa te impaci cu ideea, si da( dc sa va pierdeti timpul aiurea amandoi daca relatia asta nu duce nicaieri?) esti motivata! este greu! dar incearca sa nu te lasi condusa de sentimente.iesi cu prietenii prin oras distrati-va, faceti ceva nebunescthinking