| ingerashsalbatik a întrebat:

Am nevoie de ajutor pentru ca nu ii inteleg comportamentul.Am fost cu un baiat ceva vreme...cu care am intampinat multe divergente din cauza prietenilor nostri care se bagau intre noi.Noi ne intelegeam foarte bine si el se comporta frumos cu mine si eu cu el.singura problema pe care o aveam este acea ca era fosrte gelos si eu foarte suparacioasa.Ne iubeam mult dar cea ce s-a intamplat mi-a adaugat in minte o suta de semne de intrebare...brusc nu ma mai baga in seama, nu mai vorbeam deloc, de parca nu ne cunosteam. Oare ce s-a intamplat? Oare prietenii lui i-au spus ceva despre mine, ceva urat?

va rog... fundoy

3 răspunsuri:
| snowflake a răspuns:

Eu zic ca, daca apleaca urechile la tot ce vb lumea despre tine nu are rost sa-ti bati capul, si nici sa iti pui mia de intrebari happy
in locul tau l-as intreba direct ce s-a intamplat, numai el e in masura sa-ti raspunda direct la intrebare happy

| RUMBURAK a răspuns:

In mod sigur.anturajul baietilor este foarte crud cu fetele care incearca sa le"fure" un membru.deci daca il iubesti asumati riscul de a suferi dar mai inainte izoleaza-l de prieteni. pune conditia asta de la inceput.incercarea moarte n-are

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

P0i eu am avut o relatie de 3 ani jumate `sad tot din aceste m0tive ne-am despartit`:-s. parinti lui si preteni lui nu au fost d ak0rd cu mine`:-s Si el pur si simplu s-a racit de mine`:-s. Desi noi 2 am trecut prin fff multe impreuna`:-s. Bune da si rele`:-s. Pt mine a fost imp0rtant ca am trecut cu bine peste toate`; x. Dar pe el la influentzat ce`i din juru lui`broken heart. relatia s-a terminat acum 9 luni si ceva`:-s. am fost libera 2 luni`batting eyelashes. rekun0sk `I don't want to see mi-am facut d cap `; x mergeam prin kluburi`; x pe la tara `; x (la bunicii pretenel0r mele) ak0lo am kun0skut n baieti`batting eyelashes. Dar acum 7 luni am fost la mine in sat`; x Si ne-am h0tarat cu fetele mele `; x sa mergem la disk0teca`; x. acolo l-am kun0skut p aktualu mew preten`; x. el ma stia d multi ani`; x Dar eu nu l-am avzut in veata mea`:-s. chiar dupa ce ne-am kun0skt mi-a p0vestit ca eu d multe ori dansam in disk0teca langa el`; x sau stateam la terasa langa el p banca `batting eyelashes Dar eu va jur ca nu l-am vazut`:-s. Dar tot ce conteaza ca acum suntem impreuna`; x. El ma intelege `; x fff multa lume v0rbeste d noi 2`; x Dar nici pentru el si nici pentru mine nu reprezintha interes`; x. Ce r0st are sa o askulti daca lumea e pr0asta` oh go on. Acum simt ca sunt si eu iubitha cu adv`; x apreciatha`; x Ce`a ce nu am fost in relatia precedenta`:-s. Eu sunt ff fericitha`; x Dar din pacate f0stu`l preten a kun0skut`o p o pretena d a mea `smug (efapt f0sta`; d ) si sunt impreuna d 8 luni`laughing) (el nu a asteptat mult dupa despartirea n0astra);-j. Dar acum cateva saptamani m-a sunat; o si m-a rugat sa merg sa ma intalnesc cu el sa v0rbim mai multe`; x dar sincer l-am refuzat pentru ca dua tot ce mi`o facut in parkursul relatiei n0astre m-a facut pur si simblu sa nu-l mai inghit`straight face.

Deci nu are r0st sa te stresezi`; x.
fiecare inceput are si`un sfarsit :-s.
Daca vezi ca nu merge relatia nu are r0st sa o mai inpingi`straight face.
o relatie e fericita daca o inping amn2`; x
nu doar unu`straight face
Ia`ti parteneru frumos d manuta`; x
Luati un l0k`; x.
Si v0rbiti tot ce aveti d lamurit`:-s.
Iar daca tu vezi ca chiar nu se mai poate doar cu sperantze.
At expika`i ca mai bine ramaneti frend`; x.

Si o sa vezi ca va veni si ziua in care va rasari s0arele si p strada tha`; x

Multa baftaaa`; x