Eu zic ca, daca apleaca urechile la tot ce vb lumea despre tine nu are rost sa-ti bati capul, si nici sa iti pui mia de intrebari
in locul tau l-as intreba direct ce s-a intamplat, numai el e in masura sa-ti raspunda direct la intrebare
In mod sigur.anturajul baietilor este foarte crud cu fetele care incearca sa le"fure" un membru.deci daca il iubesti asumati riscul de a suferi dar mai inainte izoleaza-l de prieteni. pune conditia asta de la inceput.incercarea moarte n-are
P0i eu am avut o relatie de 3 ani jumate ` tot din aceste m0tive ne-am despartit`:-s. parinti lui si preteni lui nu au fost d ak0rd cu mine`:-s Si el pur si simplu s-a racit de mine`:-s. Desi noi 2 am trecut prin fff multe impreuna`:-s. Bune da si rele`:-s. Pt mine a fost imp0rtant ca am trecut cu bine peste toate`; x. Dar pe el la influentzat ce`i din juru lui`. relatia s-a terminat acum 9 luni si ceva`:-s. am fost libera 2 luni`. rekun0sk ` mi-am facut d cap `; x mergeam prin kluburi`; x pe la tara `; x (la bunicii pretenel0r mele) ak0lo am kun0skut n baieti`. Dar acum 7 luni am fost la mine in sat`; x Si ne-am h0tarat cu fetele mele `; x sa mergem la disk0teca`; x. acolo l-am kun0skut p aktualu mew preten`; x. el ma stia d multi ani`; x Dar eu nu l-am avzut in veata mea`:-s. chiar dupa ce ne-am kun0skt mi-a p0vestit ca eu d multe ori dansam in disk0teca langa el`; x sau stateam la terasa langa el p banca ` Dar eu va jur ca nu l-am vazut`:-s. Dar tot ce conteaza ca acum suntem impreuna`; x. El ma intelege `; x fff multa lume v0rbeste d noi 2`; x Dar nici pentru el si nici pentru mine nu reprezintha interes`; x. Ce r0st are sa o askulti daca lumea e pr0asta` . Acum simt ca sunt si eu iubitha cu adv`; x apreciatha`; x Ce`a ce nu am fost in relatia precedenta`:-s. Eu sunt ff fericitha`; x Dar din pacate f0stu`l preten a kun0skut`o p o pretena d a mea ` (efapt f0sta`; d ) si sunt impreuna d 8 luni`) (el nu a asteptat mult dupa despartirea n0astra);-j. Dar acum cateva saptamani m-a sunat; o si m-a rugat sa merg sa ma intalnesc cu el sa v0rbim mai multe`; x dar sincer l-am refuzat pentru ca dua tot ce mi`o facut in parkursul relatiei n0astre m-a facut pur si simblu sa nu-l mai inghit`.
Deci nu are r0st sa te stresezi`; x.
fiecare inceput are si`un sfarsit :-s.
Daca vezi ca nu merge relatia nu are r0st sa o mai inpingi`.
o relatie e fericita daca o inping amn2`; x
nu doar unu`
Ia`ti parteneru frumos d manuta`; x
Luati un l0k`; x.
Si v0rbiti tot ce aveti d lamurit`:-s.
Iar daca tu vezi ca chiar nu se mai poate doar cu sperantze.
At expika`i ca mai bine ramaneti frend`; x.
Si o sa vezi ca va veni si ziua in care va rasari s0arele si p strada tha`; x
Multa baftaaa`; x
anonim_4396 întreabă: