Ce zici sa iesiti in oras mai intai? Bine, poate ies doar ei doi. Cand se intorc le-ai putea da un album cu toate pozele care arata evenimente importante din viata voasrta gen: Cand s-au casatorit, cand te-ai nascut tu ( si fratii tai, daca ai), un moment in care te tineau in brate, vacantele in familie... chestii din astea... Dar incearca sa-i centrezi pe ei in mijlocul amintirilor. Decoreaza albumul singura (daca poti). A, da! Da-le si un buchet de flori cand le dai cadoul
Pot iesi in oras si intr-o zi obisnuita. In rest, cred ca o sa merg pe a doua varianta. Mersi frumos! ^_^
Si unde gasesc eu asa ceva? P.S. Foarte artistica poza ta de profil!
Eu te-as recomanda sa te uiti la parinti tai si sale vezi hobyurile, ce le place sa faca, si asa le cumperi un cadou potrivit. .Sau ce s-au dorii foarte mult.Bafta.
Ai o gramatica... de neinteles!
Eu ti-as recomanda sa te uiti la parintii tai si sa-le vezi hobby-urile, ce le place sa faca si asa le cumperi un cadou potrivit sau ce si-ar dori foarte mult. Bafta!
Varianta corecta
Multumesc.Succes/.
Ii ramai dator!
N-ai pentru ce! Mersi!
A iesit perfect! Mersi mult! M-ai ajutat enorm! Cred ca incep sa imi placa extraterestrii
Amm.da, ''alien'' inseamna extraterestru, dar asa se numeste un fan Tokio Hotel
Sa inteleg ca vorbesc cu un fan Tokio Hotel? Si eu ascultam cand eram mai mica, dar acum m-am dat pe alta muzica. Mersi inca o data pentru ajutor! Le-am dat azi cadoul si au fost foarte placut impresionati. ^^
Nu-ti trebuie bani multi despre asta:
Ia-le cateva fire de trandafiri si o cutie cu bomboane si cumparara o rama si sa fie o poza cu ei 2 si cu tine/sau fratii sau surorile daca ai.
Deci, trandafiri bomboane si rama.
Te vor costa in jur de 15-20-25 lei vezi tu. O sa le placa. Si daca ai frati sau surori sau daca n-ai canta: ''Multi Ani Traiasca" Ii ''ziua lor'' fericita. Bft
Poti sa ii duci la un film sau sa iesi la o pizza sau la un suc cu ei.
Hmm, prea deplasat. As vrea ceva material, nu cred ca au timp de film sau pizza... Mersi oricum!
Heei.
Daca ai un buget micut, poti sa cumperi o rama, si sa pui o poza frumoasa cu ei doi.
Daca nu. poti de exemplu sa le faci ceva personalizat, sunt tot felul de site-uri sau tonete, magazine, care fac de ex calendare, ceasuri, etc.
Sper ca te-am ajutat!
Funda?
Mersi mult pentru idei! Chiar sunt utile!
Poate o poza cu ei intr-o rama draguta sau ceva care sa aiba legatura cu modul sau locul unde s-au cunoscut ori poti oricand sa le iei ceva frumos de la Charisma, au cele mai interesante lucruri potrivite pentru un cadou pentru o ocazie speciala
Da, foarte buna ideea. A postat cineva mai sus un raspuns asemanator. Mersi oricum!
littlesunshine întreabă: