Fata termina, baieti sunt garla, lasa-l, e mai bine asa nu permite nimanui sa te calce in picioare, fii demna si treci peste nu sau sfarsit baietii stiu ca-l iubesti, dar cand vei gasi unul care te respecta si pretuieste cea ce esti cu adevarat atunci o sa vezi adevrata dragoste. pana atunci acest tip doar pierde vremea si se distreaza cu tine (nici nu stiu de ce face asta ca nu are nici un sens, din moment ce este o relatie la distana, sau poate esti o siguranta pentru el. "nu merge cu aia lasa ma intorc la X"
Wooow da ce mult m-ai ajutat.
Asa am patit eu cu fosta mea prietena exact ca tine tot o relatie la distanta si acuma numai sunt cu ea si ce sa ma zic ca sunt in depresie de 1 an si 6 luni. daca vrei sa vorbim la multe zaratu. iulian
Doar te-a folosit. Ori este cu tine, ori e cu alta. Ba se desparte de tine, ba se impaca. Mai bine l-ai lasa tu pe el, se vede ca el iubesti prea mult, dar el nu vede asta. Parerea mea e sa il uiti si sa iti cauti pe cineva din acelasi oras ca tine. Relatiile la distanta nu prea au viitor. Tu doar ai fost "roata de rezerva" sa zic asa, a lui. Toate cele bune.