anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am nevoie de ajutor urgent! M-am certat cu o as numita "prietena" si eu o cunosc de foarte mult timp si stiu ca ar fi in stare de orice numai ca sa se razbune pe cineva. Intr-un fel m-a amenintat indirect. Eu sunt impreuna cu un baiat la care tin enorm de mult si asa zisa mea "prietena" stie cat de mult tin la el. Imi este frica sa nu bage intrigi intre mine si el. Eu m-am gandit ca maine sa vorbesc despre asta cu el ( deja i-am spus ca vreau sa vorbim maince ceva face to face).

Ce spuneti? e o idee buna? daca este va rog sa ma ajutati..cum sa incep convorbirea? Nu vreau sa par nici prea discreta dar nici prea directa.

AJUTORRR!

Răspuns Câştigător
| LanaDelRayFan a răspuns:

Daca se poate numi prietena...personal consider ca ar trebui sa il anunti ca cineva va va desparti, dar tu tii foarte mult la aceasta relatie.
Daca va intelege, inseamna ca tine mult la tine.
Sa stii ca asa mi s-a intamplat si mie.Iar acum inca sunt impreuna cu el, dar nici "buna" nu ii mai spun "prietenei" mele.

9 răspunsuri:
| Dariusuu a răspuns:

Ce prietenă este aceea care se bagă peste voi?

Dacă prietenul chiar ține la tine, nu-i va da importanță acelei fete.

Ai grijă de tine.

| OnlyTheScript a răspuns (pentru Dariusuu):

Stiu, mi-am dat si eu seama ce prietena este respectiva, dar intrebarea mea era daca sa ii spun baiatului despre chestia asta si cum ar trebui s aincep...sad..chiar nu stiu ce sa fac.crying

| Dariusuu a răspuns (pentru OnlyTheScript):

Nu-i spune.

Și nu ține cont de asta, va fi mai bine așa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bine zis "asa numita prietena". Lasa balta chestia asta dintre voi, relatia asta, pentru ca ea nu iti este confidenta. Nu e genul de persoana pe care sa te poti baza, asa ca mai bine te inconjori cu persoane de calitate si de incredere. N-ai nevoie de prieteni falsi. Acum ceea ce nu inteleg eu este cum de crezi ca "va da" in relatia cu prietenul tau? E ceva ce ea stie si el nu, ceva ce lui ii ascunzi?

| OnlyTheScript a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu e nimic de genul acesta...insa cu adevarat cativa dintre noi ascundem un lucru de el. prietenei mele ii place de el ( e topita dupa el) si ea este cmbppv a " Asa numitei mele prietene". De aceea cred ca va incerca sa imi faca mie rau ajutando pe prietena mea s afie cu el. Iar eu nu stiu ce pot s afac decat sa stau si sa vad ce se intampla...sad

| anonim_4396 explică (pentru OnlyTheScript):

Nu iti mai face griji. Daca prietenul tau tine la tine, nu va pica in capcana altei fete. In cazul asta, e bine ca te-ai decis sa vorbesti cu el. Capul sus! "Oameni" din astia gasesti la tot pasul. Ai grija doar ca pe viitor sa nu iti faci singura rau, facandu-ti astfel de "prietene". Mai bine pe cont propriu decat asa. A, si inca ceva! Incearca sa pari sigura pe tine, in asa fel incat "prietena" ta sa vada ca te-ai schimbat si ca nu iti este teama de ea sau de jocurile pe care le face.

| DiannaDia a răspuns:

Nu o baga in seama! Astfel, te va lasa in pace!

| OnlyTheScript a răspuns (pentru DiannaDia):

Nu e atat de usor. Fata respectiva stie cum sa faca o persoana sa o creada ( are un simt al convingerii foarte puternic), iar eu sunt de mica firea aceea tacuta care ar accepta sa fie ea insultata decat sa ii insulti persoanele la care tine ( vreau sa spun ca am iertat-o de fiecare data cand m-a jignit sau cand m-a insultat si stiu ca asta i-a dat " aripi" dar cand vine vorba sa imi vorbeasca de rau baiatul sau sa il insulte nu suport). si la fale nu pot sa stau cu mainile in san daca ma vorbeste de rau in fata persoanelor la care tin cel mai mult...sunt complte confuza.crying(((

| OnlyTheScript a răspuns:

Va multumesc pentru tot! Azi a fost si mai rau la scoala si a fot un razboi total intre mine si prietena mea. Si vreau sa spun ca s-a adeverit gandul meu. Prietena mea i-a spus prietenului meu ca l-am facut bou si nesimtit iar prietenul meu a zis : " Stiu si nu te cred".ce e drept inainte de asta am vorbit fata in fata cu el si m-a inteles si a vorbit si verisorul meu cu el si a zis ca nu o baga in seama...multumesc pentru tot