| PsyhoChild a întrebat:

Buna TPU.Am nevoie de ajutorul tau;(
Deci sa va spun cum sta treaba.
Eu am o familie formata din 5 persoane(eu, mama, tata si 2 fratii, o sora si un frate)
Eu sunt cel mai mic dintre ei(13 ani) si cel mai "normal" ca sa spun asa.
De ce? Pai problema este ca eu cred ca am o familie "delicventa". Spun asta deoarece tatal meu bea, se cearta cu mama(sa numai spun ca si mama bea la fel de mult)si imi pune intrebari de fata cu toata familia gen daca mi-a aparut parul pubian si daca imi frec *** :/.Cat despre fratii mei pot sa spun ca sora mea incearca sa ma prinda cand ma mas*****z si fratele meu se rade de mine.Ca sunt prost si ca am capul mare etc.
Mai sunt si alte lucruri dar nu le mai enumerez ca va dati si voi seama...
Cum pot sa ii ignor si sa nu ma mai simt jenat de asta?sad
Am scris cuvantul p**la deoarece ma lasa sa scriu acest cuvant doar la sectiunea dragoste si sex ceea ce mie nu imi convine.

10 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Daca tio freci si te prinde sorata o poti viola, te cauta pentru senzatii tari profita ocazia

| Popescu_Eugen_1964 a răspuns:

O familie at se poate de normala, tu trebuie sa te adaptezi.

| Nemessys a răspuns:

Asta o poti numi familie? Eu nu cred. Singura modalitate prin care poti rezolva aceasta problema este sa porti o discutie cu TOTI membrii familiei. Sa nu lipseasca NICI UNUL! Iar atunci le poti spune ce ai pe suflet si ca te deranjeaza ceea ce faci, totusi e,, familia" ta si nu e normal ceea ce fac ei. Spune-le sa se gandeasca putin la tine si la ceea ce treci tu zi de zi. Apoi, poate o sa-ti inteleaga durerea. P.S. incearca sa plangi

| vocea a răspuns:

In familie la tine sunt probleme mari si clar te-au afectat psihologic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Total de acord cu tine NATO! Nu ar trebui deloc sa il afecteze pe el, ca, consuma alcool parintii, e fix treaba si doar treaba lor! El trebuie sa-si vada de carte, sa ia note foarte bune la scoala, chiar daca el e jignit si batjocorit, nu trebuie sa il impiedice sa faca el ceva in viata, daca parintii lui, doar l-au putut face, atata au putut ei, i-a dat educatia care au putut-o da ei, nu trebuie sa spunem ca vai ce familie depravata am, crede-ma, altii o au mai depravata ca a ta, nici nu poti avea idee de asta, iti pot spune 100% sigur asta. Tu trebuie sa iti vezi de treaba ta, sa nu bagi de seama rautatile si ce fac ei, sunt parintii tai, nu trebuie sa-i judeci, te-au crescut cum au putut, ti-au dat educatia care au stiut-o si atat, restul depinde de tine. Daca tu inveti, intri la un liceu si o facultate fara taxa si toate cele, esti bun, ti-ai vazut de treaba ta, si gata. Crezi ca parintii tai sunt singurii care fac aceste lucruri? Te inseli amarnic, nu ai ce sa le faci, asta stiu ei, doar atat ii duc pe ei capul, insa tu daca esti bun, fa tu ceva mai presus de ei, nu le urma calea lor. Cunosc directori mari, manageri si multe alte functii, sunt prieten bun cu ei, care cand vad ce parinti au, ma apuca toate cele, dar asta este, ei si-au vazut de treaba lor, si este om mare, are salariu bun, familia lui, copii lui, pot spune ca le-a dat o educatie foarte buna. Deci, in concluzie, tu iti vezi de invatatul tau, indiferent de conditiile pe care le ai sau nu le ai, inghiti totul, incearca sa nu pui totul la suflet, ca iti faci mult rau, mult rau! SI gata... ai trecut de liceu, esti destept, faci o facultate, iti gasesti un job, ai banul tau, si pa!

| NAT0 a răspuns:

Permite-mi să râd.rolling on the floor
Îmi plac cuvintele deștepte/complicate din problema ta.
Și dacă te prinde sor-ta că te masturbezi de ce nu o rogi să te ajute ea?rolling on the floor
Și fratele tău se oftică că pe tine te duce mi mult capul iar pe el mai puțin și d-aia râde că nu știe altceva.laughing
Și n-are nimic dacă te-ntreabă tatăl tău dacă ți-a crescut păr la c#r.laughing) E un subiect pe care îl discuți cu părinții într-o familie neadaptată la societatea nouă. Poți să-i spui că „Da tati, mi-a crescut păr în zona inghinală, mai vrei detalii?"
Dacă părinții tăi beau, nu trebuie să te afecteze pe tine cu absolut nimic, e strict problema lor că se ceartă. Se ceartă că nu au bani sau din diferite motive dar lipsa banului îl regăsești în majoritatea certurilor din familii.
Dacă nu știe nimeni din afară ce familie drăguță ai tu, nu ai de ce să te simți jenat.

| ZanaCeaBuna01 a răspuns:

Pai daca traiesti cu ei nu ai cum sa îi ignori..ai cheie la camera?

| Anirbas a răspuns:

Buna. Sa analizam situatia obiectiv, detaseaza-te de sentimente pentru cateva momente cat citesti asta. Stii de ce esti cel mai ''normal''? Fratii tai si sora ta, au avut mai mult timp la dispozitie sa preia atitudinea parintilor tai. Cat timp traiesti zilnic cu cineva cu un anumit comportament, e normal sa preiei niste lucruri, iar daca sunt parintii tai, ii copiezi, ei sunt un exemplu. Faptul ca vrei sa ii ignori arata ca nu rezonezi cu asta, nu ti se potriveste stilul lor sa spun asa. Legat de jena, comportamentul familiei tale nu il putem schimba acum, da? Bun. Inteleg ca rusinea vine din faptul ca nu iti respecta intimitatea, din faptul ca te iau in ras cu intrebari sexuale (sexualitatea e normala, sa iti bati joc prin asta este rusinos, ei insisi au frustrari). O sa descoperi tu motivul frustrarii lor si cauza din care beau atat. Ideal este sa le intelegi motivele SI sa iti dai seama ca jena ce o simti nu te ajuta in momentul de fata. Cum ii ignori? Sigur iti place sa faci anumite lucruri, ai anumite pasiuni, sau abia acum le descoperi la varsta ta. Concentreaza-te sa faci ceea ce iti place, sa fii tu mai destept.

| Andreea23456 a răspuns:

Ahaha laughing) acum esti micut si nu constientizezi anumite lucruri care tin de familie, nu cred ca e ceva anormal sa te intrebe tatal tau de chestiile astea ca pana la urma e tatal tau, puteti vorbi despre orice. Fii mai tupeist ma refer cu sora ta, nu o lasa sa-si bata joc de tine in acest fel, ii poti inchide gurita cu cateva cuvinte gandite bine (in gluma evident). Parintii tai probabil bea din cauza greutatilor tu nu ai cum sa le stii, si se descarca prin bautura. Oricum parintilor nu le poti comenta, parinti sunt parinti altii nu o sa mai ai, si trebuie sa ii respecti indiferent cum sunt ei. Asa ca nu te mai simtii jenat, nu ai de ce happy

| Thewhitecoffe69 a răspuns:

Najpa frate :'(