| Szisza112 a întrebat:

Buna TPU am nevoie de ajutorul vostru. Am o mare problema. Sunt cu un baiat intr-o relatie de foarte mult timp problema este ca acest baiat este mai mare ca mine iar eu mai mica deci diferenta este mare da nici exagerata 7 anii. Ne iubim foarte mult dar datorita faptului ca eu sunt mica si el mai mar parintii mei nu-mi dau voie sa am o relatie cu el in special tata. Ma iubeste foarte mult si pana acum am recurs la o gramada de solutii ca sa ne putem vedea. Tatal meu a fost deja la parintii lui si ia-u zis sa nu ma mai caute si din astea. Problema mea este ca : Noi ne iubim foarte mult si vrem sa fim impreuna chiar daca probabil sunt vorbe mari dar chiar ma iubeste si de multe ori tata la amenintat cu puscaria si toate astea si el tot nu a renuntat la mine. Asa ca vreau sa-l conving pe tatal meu sa ma lese sa am o relatie cu el.Cum sa fac voi ce ziceti? Va rog ajutati-ma am foarte mare nevoie de ajutor. Apropo problema este ca cu tatal meu nu prea se poate comunica deci el intelege totul pe invers. As vrea sa am o relatie cu el dar sa ma lese parinti nu mai vreau sa ascund asta pentru ca oricum tata deja stie toata poveste si nu mai am cum sa fac sa ma mai vad cu el oriunde as merge tata tot dupa mine este din cauza asta. Va rog ajutati-ma ce sa fac? Si rog seriozitate multumesc. Dau funda :*

8 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
Ce varsta ai? sper ca 12 nu vine de la varsta ta...
Pe 7 septembrie postai ca te-ai despartit de iubitul tau.
Acum va iubiti tare si nu va lasa tatal tau? pai poate are dreptate sa nu te lase stiind ca esti micuta si el fiind cu 7 ani mai mare.
Sa iti asculti parintii si sa lasi iubitul sa isi vada de treaba, tu fiind micuta.
Ti-ai inceput viata sexuala?
O seara bunahappy

| T0T a răspuns:

Depinde de câți ani ai și tu ca să pot să îmi fac o părere, să nu fii prea mică.

| sofisis a răspuns:

Cat timp tu esti minora si el major, mi se pare absolut normal ca parintii tai sa nu fie de acrod.
Nu o sa inteleg niciodata atractia barbatilor pentru copile.
Tu mai mult de 15 ani sigur nu ai. Ceea ce inseamna ca esti abia adolescenta. Si vrei relatii serioase deja? Eu zic sa intelegi ca parintii tai au dreptate.
Sau daca nu, sa iti traiesti relatia pe ascuns, asa cum fac 90% din adolescenti.

| anonim_4396 a răspuns (pentru sofisis):

"atractia barbatilor pentru copile." aia nu sunt barbati, sunt niste prapaditi care nu pot vorbii cu fete de varsta lor si le ramane doar astea mici. e diferenta mare

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E clar ca tu au vreo 16 ani si el 23 daca tatal tau s-a dus la el. daca asta nu e diferenta mare de varsta, care ar fi? 20? nu e de tine.

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Tu ai"

| Sarahara a răspuns:

Asteapta sa devii majora. Daca te iubeste, te va astepta!
Incearca sa le dovedesti parintilor ca baiatul a avut o influenta buna asupra ta: incepe sa studiezi mai mult, fi mai serioasa si mai respectuasa, etc.

| Anonima401 a răspuns:

In primul rand, cati ani ai?