| Pdelia a întrebat:

am nevoie de ajutorul vostru cat de urgent se poate! Cum as putea sa imi conving parintii sa ma lase sa ma intorc inapoi acasa, avand in vedere faptul ca eu sunt plecata in alta tara. Urasc sa fiu aici nu m-am acomodat absolut deloc dupa un an si jumtate de stat aici. Toti prietenii mei sunt acasa si restul familiei, iar eu ma simt aici ca intr-o puscarie. Sunt disperata nu mai stiu ce sa fac ajutati-, ma va rog! xoxo
Funda!

7 răspunsuri:
| N0xEterniS a răspuns:

Esti plecata cu studiile, cu munca, te-au trimis ei fara sa vrei tu?

| 116111 TelefonulCopilului a răspuns:

Buna Delia,

Te ingrijoreaza ceva sau crezi ca esti in pericol?
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Romtelecom si Cosmote, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro

Asteptam sa te ajutam!

| DianaIstratii a răspuns:

Buna! Ai putea sa-i rogi si sa le explici ca nu ati place acea tara, ca nu te-ai acomodat cu ea, si ca iti doresti nespus sa vii acasa. Poti sa le spui ca ti-e foarte dor de ei, si de prietenii tai.Bafta!

| Gabbriell a răspuns:

Fa ceea ce simti, daca nu te simti bine acolo intoarce-te acasa, sunt sigur ca parintii tai vor intelege.
Asculta-ti inima si urmeaza ceea ce iti spune.

| viorelmmv a răspuns:

Cel mai simplu eu zic sa te-ntorci ca nu vor fi atat de rai incat sa nu te primeasca, cand va veti intalni cu siguranta supararea va disparea

| LexaHD a răspuns:

Incearca sa le spui ca nu`ti place aici, si ca iti este dor de ei. Vorbeste cu ei si spune`le ca nu te-ai acomodat nici pana acum.

| Pdelia explică:

Cred ca toata lumea a inteles gresit, sau poate eu nu m-am exprimat corect, faza e ca si parintii mei sunt aici impreuna cu mine m-au adus la studii aici.