| mariaaaaaaaaaa a întrebat:

Am nevoie de ajutorul vostru! La aceasta intrebare dau fundita! Deci sa incepem... Am 14 ani stau cu un baiat este prima mea relatie si a lui la fel ( mai exact eu sunt prima lui iubita iar el e primul meu iubit), inainte cand iesea de pe mess imi spunea : "papa, te pup, te iubesc"(si semne dinacestea :X:*wave ), dar de la un timp imi trimite doar papa si uneori chiar nu imi trimite nimic. Am aflat ca ii place de o fata care imi este amica, iar eu vreau sa fac in asa fel incat sa ii sucesc mintile, sa nu se mai gandeasca la aceasta fata ( X ). Ce credeti ca ar trebui sa fac?

promit ca dau fundita :X

9 răspunsuri:
| Mao a răspuns:

Dacă chiar ţii să îl "recucereşti" gândeşte-te că ai reuşit odată. Ce ţi-ar sta în cale a doua oară? Acea amică. Despre asta trebuie să vorbeşti deschis cu el, doar de asta sunteţi împreună. Sinceritatea şi încrederea sunt bazele unei relaţii.
Nu te poţi aştepta să îţi dea un răspuns sincer, şi ca urmare a întrebării, în cazul în care băiatul chiar place acea amică (pentru că privind obiectiv cam asta se înţelege) s-ar putea ca el să profite de subiect şi să urmeze o despărţire. Şi dacă e aşa atunci nu mai ai ce să faci, mai ales dacă el place pe altcineva.
De luptat, să zicem că mai poţi lupta. Încearcă să îl "drăgăleşti", să îi fii aproape când are nevoie de tine. Sau pur şi simplu fii cine ai fost la început, fata de care el s-a îndrăgostit, iar lucrurile ar trebui să meargă strună.
Succes.

| flofybee a răspuns:

Vorbeste sincer cu el si spune-i ca intr-adevar tii la el si ai vrea sa fie doar cu tine sau poti sa te imbraci si sa te porti putin obraznic, tu alegi... fundita?

| flofybee a răspuns:

Vb sincer cu el si spune-i ca il iubesti si vrei sa fie doar cu tine sau poti sa te porti putin obraznic, adica sa te dai mai mult la el,... tu alegi... fundita?

| gєσяgιαηα a răspuns:

Zii ca ai aflat ca ii place de dansa si roaga-l sa fie sincer cu tine

| Aishaa a răspuns:

Pai, in primul rand, nu va fi ultima relatie, asa mai e cu baieti, dupa o vreme devin. sad. Totusi, daca vrei sa-i sucesi mintile, arata-te indiferenta. Priveste acea fata si incearca sa intelegi ce are ea in plus [in general doar frumusete. dar mai sunt si alte cazuri.] Nu uita sa te ingrijesti tot timpul, dar nu exagerat.Asa-s baietii, cu putina indiferenta o sa-si dea seama.Cu cat il bagi mai mult in seama cu atat va crede ca esti obsedata si te va lasa in pace.bafta.

| yayu98 a răspuns:

Pai ar trebui sa vorbesti cu el si sa-l faci sa vada viata altfel de exemplu tu are trebui sa incerci sa fii nu stiu foarte naturala si sa incerci sa arati cat mai bine ar trebui sa afli cei place mai mult la amica ta decat la tine sau sa vezi ce are ea in plus. tu fii naturala simtete bine asta iti va aduce cu siguranta succes frumesetea interioara degaja frumusete exterioara si naturalete deci fii tu si lasa-l pe el isi va da el seama ca pe tine te iubeste mai mult daca el chiar tea iubit cu adevarat si apropo cateva emoticoane pe messenger nu inseamna absolut nimic poate el chiar te iubeste dar se fereste ca altii sa afle asta eu stiu poate parintii

eu zic ca in primul rand ar fi cazul sa vorbiti

succes daca te ajuta pls funda e primul meu raspuns

| crisa_1520 a răspuns:

Indiferenta doare, fa si tu lucruri care sa-l faca sa reactioneze, fii putin indiferenta.

| gigiro a răspuns:

Ce fel de relatie, ce fel de iubit? Pe mess?! Cum se comporta cu tine in viata reala, asta e important! Cu cealalta fata e tot in lumea virtuala? Sucitul mintilor, se obtine atunci cand fata e inteligenta si frumoasa foc, fara aere si fite, cand e modesta, cuminte si la locul ei. Cand esti doar tare in figuri, cuceresti doar baietii de slaba calitate. Lasa-l sa faca cum vrea, stai in banca ta si se va lamuri singur.

| CosmicKarma a răspuns:

Nu face nimic. Probabil ca aia ii da si altceva in afara de ce ii dai tu. Sau ii da mai bine. Impaca-te cu ideea sau invata sa faci lucrurile ca lumea.