| Gabitzaa2000 a întrebat:

Am nevoie de ajutorul vostru urgent! Este vorba de un baiat de care imi place insa nu stiu daca si lui ii place de mine. Ideea este ca am fost parteneri de dans(am facut dans sportiv). Verisoara lui mi-a spus ca si lui ii place de mine dar nu stiu daca trebuie sa o cred sa nu (e mai mincinoasa ea de felul ei). Vreau sa mentionez ca ne intalnim in fiecare dimineata cand mergem la scoala. Uneori chiar se uita la mine lung (cand se intalnesc privirile noastre). De curand am reusit sa dau de id-ul lui si chiar am vorbit cu el. Am observat ca incerca sa vorbeasca cat mai ingrijit cu mine.( asa cred)..Intrebarea este: II PLACE DE MINE SAU NU?

Răspuns Câştigător
| Victor7boy a răspuns:

Buna! Eu asa cred, ca ii place de tine.Dar stii, unii baieti sunt mai timizi.Ca sa il poti cuceri trebuie sa fii tu insuti, sa te porti frumos si cand dai de el sa ii zici ceva de genu:Buna, ce faci?" iar apoi cauta subiecte de discutie.In felul asta relatia va devenii mai intensa.
Sper ca te-am ajutat. Funda?

2 răspunsuri:
| lliviu a răspuns:

Vorbeste cu el mai mult si ai sa-ti dai tu seama

| sweetlolita a răspuns:

Dupa cum se comporta da, dar cred ca este mai timid.Incearca sa vorbiti si fii cat mai naturala sa se simta cat mai in largul lui langa tine.