| crank123 a întrebat:

am nevoie de cat mai multe pareri. happy Eu m-am despartit de prietena mea de ceva vreme si chiar si dupa ne intelegeam foarte bine, iar ea vrea sa stam din nou doar ca... eu ma gandesc la ce va fi cand ma voi despartii de ea (imi e frica sa nu ne certam ). Voi ce a-ti face daca a-ti fi in locul meu?

Răspuns Câştigător
| maya92 a răspuns:

Pai de te-ai desparti de ea? adica daca tu vrei sa ramaneti prieteni doar pentru a nu va strica prietenia atunci e mai bine asa... uite un sfat de fatawinking sper ca te-am ajutat:*

4 răspunsuri:
| dracidus a răspuns:

Daca mai e vorba de vreun sentiment la mijloc, logic, mai incercati o data. Cel putin, pe urma nu vei mai regreta, sa zicem, sa-ti para rau ca n-ai incercat sa mai vezi, poate e bine.

Insa, daca tu nu mai ai niciun sentiment pentru ea, n-are rost. In primul rand, te minti pe tine si, apoi, o minti pe ea.

Iubiti-va mult! Aveti nevoie!

| MG4Life a răspuns:

Eu, zic ca merita sa stai cu ea, deoarece nu strica niciodata o relatie, iti poate ridica moralul, in cazul meu mai mult m-am deprimatlaughing, dar asta nu-i important... Cati ani ai?!, Cati ani are ea?! merita sa ii dai o sansa acestei relatii!
Parerea mea, nu strica o oportunitate de a te maturiza, chiar daca nu merge, capeti experienta!

| crank123 explică (pentru MG4Life):

15 avem amandoi... o iubesc doar ca sunt aproape tot timpul plecat si imi este teama sa nu mai fiu prieten cu ea dupa relatia asta...

| MG4Life a răspuns (pentru crank123):

Dragosh,da-mi id tau de mess, si o sa vorbim, deoarece in situatia asta am fost si eu si iti pot da sfaturi!